pazu Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Часовника е spirit , швейцарска изработка , донесоха ми го от там . С позлатена верижка и 2 години гаранция (Купен е на 09.05.09 - пише го в гаранцията ). Много стилно мъжко бижу , само дето аз моя casio не си го давам и за това продавам този : Цена 90 лв. Портмоне , тука ми се мота едно ново в кутиика . Марката е Art . Цена 10 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 Портмонето е запазено за lithrone_s Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Естествена кожа ли е портфейла, има ли документи за закупуването му от ART.... нареждам се на опашката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 Естествена кожа ли е портфейла, има ли документи за закупуването му от ART.... нареждам се на опашката... Колегата не се обади повече .. така че ти си наред Ако оригиналната кутиика от арт и хартийката в която беше опакован портфейла служат като доказателство - да имам ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Ок, пиши ми на скайп: DR_JELEFF да се разберем да го взема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 колегата просто поиска телефон за контакт защото не беше сигурен дали ще може да го вземе ... защо писа че е запазено не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 Портмонето замина , остана часовника само . Цената вече подлежи на коментар . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 80 кинта за часовника . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 7, 2009 Author Share Posted June 7, 2009 50 кинта промоционална и последна цена , важаща до сряда . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.