Jump to content
BulForum.com

Swinging - защо не :-)


Guest cheese

Recommended Posts

Guest cheese

Какво мислите по въпроса за така наречения swinging ??

Според статискиката това е нещо, което се среща доста често, а никой не говори за него.

Между другото може да погледнете тия линкове -

http://www.swinga.net/

 

http://www.swinga.net/books/book02.html

Второто е една много интересна статия.

Чакат се мнения :D

Link to comment
Share on other sites

Guest cheese

Не съм забравил. Нашето поколение го учеше в училище, а и ми е трудно да си представя , че руският е толкова неразбираем. Но както и да е.

Така или иначе разговорът по тая тема не тръгва.

Link to comment
Share on other sites

Не съм забравил. Нашето поколение го учеше в училище, а и ми е трудно да си представя , че руският е толкова неразбираем. Но както и да е.

Така или иначе разговорът по тая тема не тръгва.

 

Normalno kato ne razbirame napalno kakvo pi6e

Link to comment
Share on other sites

I moeto pokolenie go ucheshe v uchilishte tochno za tova ne si go spomnqm hahahah

 

 

Eto na bylgarski :

 

http://www.bgswingers.net/

 

:D

 

 

Ideqta e dobra ....

 

 

тука прасхтам някои линкове да се образоват непросветените :

 

http://www.gotini.com/viewtopic.php?t=628&...a2dd45172ed723d

 

Не се предавай ще стане топика !!!!

Link to comment
Share on other sites

Spored men bihte mogli da gledate "Eyes wide shut"

Toi dava edna po-razlichna gledna tochka .

 

Moral i Sex ???? ne me karaite da se smeq .

 

oshte prez 60 syshtestvyvat semeistava s 3ma myze ili 2zeni .

Ne trqbva da zabravqme eskimosite . koito predlagat zena si na vseki novodoshyl .

 

Zdravni dovodi :

1.Venericheski bolesti - Vsyshtnost moze da se syzdade zatvoren kryg ot hora na koito moze da se ima doverie .

 

2.Moralni - ne vqrvam nqkoi myz da ne si e mislil za poveche zeni ednovremenno .

Predi godini be amoralno da si gei -sega veche ne ! chel sym trudove po psihologiq

v koito pederastiqta se smqta za bolestno systoqnie ? Moralno li e da se podkrepqt takiva brakove ? A ne moralno li e da se podkrepqt zdravite seksualni otnosheniq bilo to mezdu poveche myze i zeni zaedno ?

 

 

3.Emocionalni - Vsyshtnost seksa e zadovolqvane . Po-dylbokite emocii vsyshtnost sa po povyrhtnosti . Vseki moze da pregleda nqkoi trud na Froid po vyprosa .

 

 

Prosto gledate mnogo seriozno na neshtata ....

Link to comment
Share on other sites

Guest cheese

Iskariot е прав! Най вече за морала. Не мога да проумея от къде на къде българския т мъж не смята за неморално да пожелава комшийката и да си мечтая за тройка с приятелките на жена си, а да не е съгласен жена му да иска да опита с двама мъже. Но какво да се прави, такива сме. Достатъчно красноречива е поговорката "Кола, куче и жена не се отстъпват на никого" . Това за нашата жена. А за другите - ако падне, не отказваме. Моето си е мое, чуждото е общо...

В контекста за Фройд - точно, именно за това говори той за конфликта на Аз-а и Супераз-а. При преобладаване на второто,

Жалко, че малко хора в наше време разбират руски, линковете, които оставих, са интересни, има статии от психолози, въобще има какво да се види . Колкото и да ни е неприятно, в това отношение руснаците са по-напред от нас. Нямам предвид практикуването, а научната му база, статистики, изследвания и прочее. А в нашата преса или електронни издания най-много да прочетем с колко сантиметра Азис си бил удължил оная работа. Та ви съветвам - намерете си преводачи от руски :D

А пък за филма Широко затворени очи - това е смешна картинка, направо не мога да повярвам, че това е снимано от Кубрик. Излишно драматизиране на неща, които навсякъде (имам предсвид в цивилизованите общества), се приемат съвсем спокойно. То не бяха потайности в тоя филм, пароли, насинени пиянисти, тъмни сенки на убийци по нощите ...

Такива ми ти работи ...

:)

Link to comment
Share on other sites

shiroko zatvoreni ochi trqbva da se vyzpriema kato hiperbola razbira se . Kubrik nikoga ne e izpolzval realizym . ... Greshno e da se misli tozi film taka .

 

trqbva da si go predstavqma kato bitka na Svryh Az sys To . Zatova sa vsichki konspiracii . Maskiranq . Pobi ... Krasivi monolitni zgradi . Rituali .... Paroli

 

inache e typ . soft porn film

 

ZA fimite na Kubrik trqbva fantaziq ......

 

 

(Civilizovani obshtestva tova behse laf) Nikoe obshtestvo ne e civilizovano sprqmo SEKSA . Civilizacia = SVRYH AZ

Link to comment
Share on other sites

Guest cheese

За Кубрик си прав, тои никога не е бил реалист. Точно заради това филмчето ми се струва плитичко като за него. Но това е субективна оценка и като всяка субективна оценка може и да не е правилна.

За цивилизованите общества - мисля, че не си прав. Когато един народ е достатъчно еволюирал, уверен в себе си и силен, той приема тия неща, защото те са част от живота. Дори и да не ги прави, той няма против различните хора, защото това е различие, което на никой не пречи. За съжаление тоя тип народи са доста по- на север от нашите ширини ... Ние имаме още хляб да ядем.

Само помисли - кои са най-ревнивите мъже на планетата - италиянците. Едни такива дребни, космати човечета, бивши римляни и настоящи цигани, които се потят обилно, ръкомахат при говорене и бият жените си. Като стана дума за пердах, и в наш Перник това си е традиция

А да е ставало дума по света за ревнив швед или норвежец ?? Не. Това са хора, които живеят в суров климат, силни и уверени в себе си са, не си крадат киселото зеле от мазетата, не си гледат един другиму в паницата, и нямат време за глупости като ревностт. Между другото ноистина думата "цивилизовани" май не е много намясто... Но това е клише, което, уви, ни се е закотвило здраво в речника.

В контекста на разговора се сещам за един стар виц.

Решили няколко българи и българки да правят групов секс. Няколко дни по-късно един от тях бил запитан как е минало "Ами как, отговорил той, събрахме се, съблякохме се, и всеки си седна върху дрехите, за да не му ги открадне някой"

 

Съболезнования молим да не се изказват :D

Link to comment
Share on other sites

Само помисли -  кои са най-ревнивите мъже на планетата - италиянците. Едни такива дребни, космати човечета, бивши римляни и настоящи цигани, които се потят обилно, ръкомахат при говорене и бият жените си.

1.Tva ako go kajesh na jena , 90% ot tqh shte te izgledat kato padnal ot mars. Za pruv put 4uvam ot teb takava traktovka za italianskite muje ,do sega gi poznavax samo kato krasavci ,visoki,stroini, seksi, i nai-vajnoto - govorqt italianski :P .. taaa ,mojesh da posporish s nqkoi jena dali italiancite sa selqni i dali imat protiv da gi revnuvat .. i dali ne im se raztapqt krakata kato 4uqt italianski :D

 

2.ako shte si govorite za filmi ,ima si takava sekciq http://warez.ru/invision/index.php?showforum=2

 

3.swinging ,ne mersi

Link to comment
Share on other sites

Guest cheese

Спокойно, CMexyBka , няколкото думи за Стенли Кубрик се част, а не тема на разговора. Не сме нарушили вселенския ред, няма страшно :D А пък ако сме го нарушили - mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa

:rolleyes:

 

По въпроса за италианците - една е да гледаш филми, друго е да се поразходиш по някой плаж, например, по улицата , и тогава да се правят генерални изводи.

Сещам се за оня левент Лино, дето продава италианско винце по телевизията

 

Но и това не е чак толкова важно за темата. Както не е важно (и особено вярно) и това, че на 90% от жените им се "разтапяли краката" (вероятно си искал да кажеш "разтрепервали") . Това си е първа сигнална система, Природата е измислила тя да доминира при някои индивиди. Не можем да й се бъркаме , можем само да констатираме това й хрумване.

 

:D

Link to comment
Share on other sites

това, че на 90% от жените им се "разтапяли краката" (вероятно си искал да кажеш "разтрепервали")

to4no raztapqli iskax da kaja ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest cheese

Съвсем очевидно разговорът не става. Причините не са важни. Темата просто изчезна в приказки за дребни подробности . Докарахме я до закономерния завършек на всяка тема, пусната по българските форуми. Говоря за фундаменталността и абсолютното ценност на изказването на нашия батко и духовен ориентир G-Unit . С него той тури венец на всичко и би лило самонадеяно да се опитва някой да добави нещо.

 

Въобще постоянно се сещам за една мисъл на Виктор Черномирдин "Мислехме да го направим хубаво, а то се получи както обикновено".

 

Тук няма какво повече да се каже. Нека някой от модераторите да загаси тока.

 

Et in terra pax ...

Link to comment
Share on other sites

cheese,относно италианците-" Прежде всего, свингерство - явление не новое, оно было неимоверно распространено и в Древнем Риме и среди средневековых феодалов, а во многих первобытных культурах оно и сейчас очень популярно"(цитат от дадения от теб руски линк) :) Така че примерът,които даде с италианците не беше много сполучлив... ;)

Моето виждане е,че всеки човек има право на свободно формиране на волята и избор на поведение.В секса всичко е допустимо,освен ако е свързано с принуда и накърняване на честта и достойнството на партньора/ите-тогава си е престъпление.

Друг е въпросът са социалната оценка на това поведение(практикуването на суингинг) в България.Може би ще се съгласиш,че дълги години у нас това беше табу и се смяташе за разврат. Но с новото време и най-вече възможностите,които дава Интернет се започна популяризирането му.В скоро време сигурен съм,че ще се говори свободно по темата и в България(и ще стане разговор и по форумите-както ти се иска;) ) Но за момента това е невъзможно(специално за нашия форум) предвид на "крехката" :love (никой да не се обижда) възраст на повечето му членове. :) С уважение:nikisim

Link to comment
Share on other sites

Spored men bihte mogli da gledate "Eyes wide shut"

Toi dava edna po-razlichna gledna tochka .

 

Moral i Sex ???? ne me karaite da se smeq .

 

oshte prez 60 syshtestvyvat semeistava s 3ma myze ili 2zeni .

Ne trqbva da zabravqme eskimosite . koito predlagat zena si na vseki novodoshyl .

 

  Zdravni dovodi :

1.Venericheski bolesti - Vsyshtnost moze da se syzdade zatvoren kryg ot hora na koito moze da se ima doverie .

 

2.Moralni - ne vqrvam nqkoi myz da ne si e mislil za poveche zeni ednovremenno .

Predi godini be amoralno da si gei -sega veche ne ! chel sym trudove po psihologiq

v koito pederastiqta se smqta za bolestno systoqnie ?  Moralno li e da se podkrepqt takiva brakove ?  A ne moralno li e da se podkrepqt zdravite seksualni otnosheniq bilo to mezdu poveche myze i zeni zaedno ?

 

 

3.Emocionalni - Vsyshtnost seksa e zadovolqvane . Po-dylbokite emocii vsyshtnost sa po povyrhtnosti . Vseki moze da pregleda nqkoi trud na Froid po vyprosa .

 

 

Prosto gledate mnogo seriozno na neshtata ....

То педерастията си е болестно състояие. Педалите са хора с нарушено ДНК, което ги кара да се чувстват като от противоположния пол.

Link to comment
Share on other sites

Guest cheese

Ааа, ще ме прощаваш nikisim , но swing отношенията не са баш свързани с Древния Рим . Там става дума за по-скоро за това, на което се вика оргия - тоест събират се наколкостотин души, гаси се лампата и каквото стане. Това е съвсем друго нещо! В самата статия има допусната грешка.

Освен това аз говоря за бивши римляни. Точно както унгарците някога са били хуни, ние някога сме били прабългари, сегашните гърци някога са били елини и прочее.

Но не това е важното в тоя разговор.

С останалите ти думи съм налълно съгласен !!! Личният избор трябва да бъде уважавам, доколкото не пречи на другите и не е свързан с налагане на нещо в стил "мироопазваща операция " Между другото за пръв път някой ми отговаря на постинг "с уважение" . Приятно е да видиш възпитани хора в наше време !! :D

 

Искам да отправя и едно пожелание! Уважаеми VooDooMaN !!! Пожелавам ти все по- нови и нови фундаментални успехи в областта на изследването на ДНК, рап музиката , живота, вселената и всичко останало! И нека и занапред ни огрява факелът на мъдростта ти! Че без него за къде сме!

 

 

Ха със здраве!

Link to comment
Share on other sites

Ааа, ще ме прощаваш nikisim , но  swing отношенията не са баш свързани с Древния Рим  .  Там става дума за по-скоро за това, на което се вика  оргия - тоест  събират се наколкостотин души, гаси се лампата и каквото стане. Това е съвсем друго нещо! В самата статия има допусната грешка.

Освен това  аз говоря за бивши римляни. Точно както унгарците някога са били хуни, ние някога сме били прабългари, сегашните гърци някога са били елини и прочее. 

Но не това е важното в тоя разговор.

С останалите ти думи съм налълно съгласен !!! Личният избор трябва да бъде уважавам, доколкото не пречи на другите и не е свързан с налагане на нещо в стил "мироопазваща операция "  Между другото за пръв път някой ми отговаря на постинг "с уважение" . Приятно е да видиш възпитани хора в наше време !!  :D 

 

Искам да отправя и едно пожелание! Уважаеми VooDooMaN !!! Пожелавам ти все по- нови и нови фундаментални успехи в областта на изследването на ДНК, рап музиката , живота, вселената и всичко останало! И нека и занапред ни огрява факелът  на мъдростта ти! Че без него за къде сме! 

 

 

Ха със здраве!

ОКей умнико, това си го измислих сега и не съм го виждал в учебник по ендокринология. Ако бяха много наред нямаха да имат привличания към същия пол, но щом ти си педал - не се срамувай, не е срамно в днешно време ;) .

Педерастията си е съвсем в реда на нещата, по този начин се възпроизвеждат хората и си е напълно нормална.

Link to comment
Share on other sites

Guest cheese

Драги, ако ми предложат да избера между вариантите да съм педал или да съм простак, мисля, че бих избрал първото. Теб между другото защо толкова те терзаят педалите, някакъв таен интерес ли имаш или какво ? Ако е така, отвори нов топик и готово! Лесно е! Я аз как се справих, пък съм само един почти разкрит педал и нищожество :D !

Между другото, ендокринологията се занимава с жлезите с вътрешна секреция в човешкото тяло. Щитовидна, хипофизна, панкреас , ташаци и прочее (От сега усещам, че ще ме поправиш, но недей, защото последните жлези освен сперма произвеждат и друго. Това ВЕЧЕ може да се прочете в учебник по ендокринология ). С ДНК-то си има вземане-даване една друга наука, в нашето село я викат Генетика , за коята, уви, радко става дума по Планета ТВ напоследък, та сигурно заради това ти е убягнала. Карай! Не личи да си нещо недоволен от себе си, така че това е бял кахър.

Не разбрах само едно - ти защо въобще се намъкна в тая топик, като нямаш да кажеш нищо по темата? Ама то как щяло нещо да мине без височайше мнение от последна инстанция :D

 

Сега към модераторите - тук е време наистина да се спре тока! Гасете го, баси и топика! Като не става, не става! Нема да си правим клизма я !

 

Ха със здраве!

Link to comment
Share on other sites

Драги, ако ми предложат да избера между вариантите да съм педал или да съм простак, мисля, че бих избрал първото.  Теб между другото защо толкова те терзаят педалите, някакъв таен интерес ли имаш или какво ? Ако е така, отвори нов топик и готово! Лесно е! Я аз как се справих, пък съм само един почти разкрит педал и нищожество  :D  !

Между другото, ендокринологията се занимава с жлезите с вътрешна секреция в човешкото тяло. Щитовидна, хипофизна, панкреас , ташаци и прочее (От сега усещам, че ще ме поправиш, но недей, защото последните жлези освен сперма произвеждат и друго. Това ВЕЧЕ може да се прочете в учебник по ендокринология ). С ДНК-то си има вземане-даване една друга наука, в нашето село я викат Генетика , за коята, уви, радко става дума по Планета ТВ напоследък, та сигурно заради това ти е убягнала. Карай! Не личи да си нещо недоволен от себе си, така че това е бял кахър.

Не разбрах само едно - ти защо въобще се намъкна в тая топик, като нямаш да кажеш нищо по темата? Ама то как щяло нещо да мине без височайше мнение от последна инстанция  :D

 

Сега към модераторите - тук е време наистина да се спре тока! Гасете го, баси и топика! Като не става, не става! Нема да си правим клизма я !

 

Ха със здраве!

Айде няма да снимам учебника, защото не знам къде е, но ако настояваш ще го направя. Не живея за тоя форум, че да хукна да чета 1000 страници с цел да затапя някой. Не говоря наизуст, там си пише и за увредени хромозоми и съответните болести свързани с тях. Препдочитам да съм простак, но правилно ориентиран - ако ти толкова държиш да си нежна натура, твоя воля ;) .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...