Jump to content
BulForum.com

Продавам Ротвайлерчета

Recommended Posts

Ротвайлерите в момента са на 37 дни .Цена на мъжко-200лв. Женско-180лв.Кучетата са самостятелни (хранят се сами не са на кърма вече)skype--> rottweiler1902 тел. 0897815977Снимки

на родителите и прародителите правени ли са снимки за тозебедрена дисплазия?

понеже гледам, че не пишеш, че кучетата са с родословие, затова и питам, понеже клубното развъждане не допуска кучета за разплод с подобни болести, които са много често срещани, предавани по генетичен път...

едни са слабо засегнати, други много по-зле, но пък и много стопани на кучета въобще не знаят за това.

аз нямам против домашните заплождания и развъждания на кучета, но ако се спазват малко от малко определени правила, които да гарантират до определена степен здравето на кученцата.

понеже гледам, че не пишеш, че кучетата са с родословие, затова и питам, понеже клубното развъждане не допуска кучета за разплод с подобни болести, които са много често срещани, предавани по генетичен път...

Ми мисля че цената сама говори за себе си ако имаха "родословие"нали знаеш (понеже гледам си се поинтересувал) че цената почва от 350 EВРО>> нагоре.От тази кучка вадя за 2 ри път досега не са ми се оплакали да има аномалии по кучетата.С това не казвам че кучетата са лоши просто има куче и куче (било то 350 евро или 160 лв.) .другото е дадеш тези пари "350 те евро" и да имаш същия проблем като дисплазията например от която не са застрашени и расовите скъпи кучета. Та на темата нямат родословие по проста и единствена причина че някаде по родствената линия на някой го е домързяло или нещо от сорта и нямат документ за произход (както 90%от кучетата в България).Кучетата (майката и бащата) не членуват в дружества а са просто домашни любимци не съм развъдник за това и гледам да се "отърва по бързо от тях " :)) Единственото което мога да гарантирам е прекрасни,големи Ротвайлери (съдя по предно кучило)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...