petia_ Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Телефонът е купуван от 2бе и има една година гаранция. Няма следи от употреба. Към него има кутия,книжки,зарядно,кабел за компютър,кабел за телевизор,2ГБ карта, калъфче. Цена 430лв Ето и снимки: http://www.petelina.snimka.bg/album.php?al...mp;pid=12338055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Интересуват ли те бартери? Ако проявяваш интерес повече инфо на ЛС, успех с продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted May 18, 2009 Author Share Posted May 18, 2009 Интересуват ли те бартери? Ако проявяваш интерес повече инфо на ЛС, успех с продажбата. По принцип ме интересуват само за лаптоп,но какво предлагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Продава ли се още и бартер за лаптопа в подписа ми интересува ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted June 14, 2009 Author Share Posted June 14, 2009 Не ме интересува бартера,който предлагаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.