kiro Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Принтера е работещ,но трябва да се купят глави! Печели първия който дойде да го вземе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Принтера е работещ,но трябва да се купят глави!Печели първия който дойде да го вземе! утре, 14 май, от къде да дойда да го взема, ако не ме изпревари някои де :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted May 13, 2009 Author Share Posted May 13, 2009 има вече човек който ми писа на лично,ако се откаже ще ти пиша,2-ри си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 има вече човек който ми писа на лично,ако се откаже ще ти пиша,2-ри си! ok, търси ме и на скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
seka4a Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Благодаря още веднъж на KIRO за принтерчето,точен е.Пожелавам му да си оправи колата по бързо и много безаварийни километри след това.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.