powerdarkside Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 ако някой има компютър-антика ПРАВЕЦ и иска да се оттърве от него (да го подари),аз мога да му помогна.поздрави на всички във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 ако някой има компютър-антика ПРАВЕЦ и иска да се оттърве от него (да го подари),аз мога да му помогна.поздрави на всички във форума Ее,поне четно число бира не даваш ли?Благодаря за поздрава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Интересно ми е за какво ти е този Правец, защото аз колекционирам такива и ако и ти правиш нещо подобно можем да си помогнем взаимно. Имам Правци, но не знам какъв ти трябва, а също не знам дали ще мога да ти дам защото са ми свидни. Все пак имам неработещи и мога да ти отделя. Затова обади се и ще видим какво можем да направим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.