mad-boy Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Купувам микро Сд 1Гб Ако някой има нека се обади 0896 35 93 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazmena Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 продавам такава само сега и никога друг път 30 лв ако те интересува обади се на подписа ми са кординатите...даже има 2 филма и мелодииии и много не6та таи че ако желаеш от пловдив съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-boy Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 продавам такава само сега и никога друг път 30 лв ако те интересува обади се на подписа ми са кординатите...даже има 2 филма и мелодииии и много не6та таи че ако желаеш от пловдив съм... Според мен цената ти е твърде висока и ще се откажа от предложението ти. Лягам късно така, че дори някой да ми се обади към 23 няма да и се сърдя. Очаквам и други предложения. Приемлива за мен цена е 10-15 лева толкова взех същата преди 1 година. Няма проблем да дойда и да е взема на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Като се има предвид, че за под 30 лв. се купува Kingston 4 Gb + USB четец + два адаптора, съветът ми е да уточнявате и моделите на картите, които предлагате, за да може купувачът да прецени по-реално дали бързодействието на предлаганата карта си заслужава исканите пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katzmann Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Купувам микро Сд 1Гб Ако някой има нека се обади 0896 35 93 40 transcend 2 GB с адаптер. -15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.