Jump to content
BulForum.com

Prodavam toster i su6oar

Recommended Posts

Prodavam 4isto novi toster:7 stepeni na nagrqvane i 3 rejima na rabota)+ profi su6oar(2x3 stepeni+ionizator).

-toster-10lv

-su6oat-20lv

[email protected],0887707409,skyp kalin652

хи колега

я кажи имат ли гаранция и ако можеш постни снимки че се интересувам от тостерчето...

Аз се интересувам от сешоара и също имам желание да го видя на снимка.

Не е лошо поне да се знае какво лого стои на него..

колега кажи тостера от тези дето са за филиики ли са или тези дето са за сандвичи дето пресоват?ако е от втория вид направо да ти дам адрес да го пратиш по еконт или по пощата.гаранция не ме интересува,все пак е 10лв :laughing:

Аз пък ще го взема, ако е от тия, дето само пекат филийки :laughing:

P.S. На мене няма нужда да ми пращаш пратки с Еконт и С-ие, щото съм от Майна Сити като тебе :laughing:

А и мога и за сушоара да се замисля евентуално, знае ли човек! Но прати първо на колегата Alert снимка, не искам да го пререждам.

Аз пък ще го взема, ако е от тия, дето само пекат филийки :laughing:

P.S. На мене няма нужда да ми пращаш пратки с Еконт и С-ие, щото съм от Майна Сити като тебе :laughing:

А и мога и за сушоара да се замисля евентуално, знае ли човек! Но прати първо на колегата Alert снимка, не искам да го пререждам.

Sorry,no gi prodadoh.Ako iska6 imam o6te 2 tostera(za filiiki,koito se puskat otgore),no ne sa mnogo 4itavi.6te ti gi dam 2ta za 5lv.100% 6te si sglobi6 edin rabote6t.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...