joseph Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Продавам 10 бр. зелени свето диода за табло. При мен светят ето така цък. Ето снимка иначе и на самите диоди цък. гр. Пловдив ГСМ: 0888 412 413 Йосиф Цена: 2 лв на бр. или за всички 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Универсални ли са ? Ако не, за какви коли стават ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Дай някакви параметри, щото такива диоди има и във Викиват по 1лв, ама не ми хареса как светят, много по-слаби бяха в сравнение с крушките Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 и аз имам интерес, че на мойта маздюга свети само единия и половината табло е тъмно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joseph Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 Ъгълът на осветяване е 120 градуса, тези където ги продават във викиват светят концентрирано, а мойте светят разсеяно. За повечето модели табла стават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 има и разсеяно, ама са слаби, твоите колко вата са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Други цветове имаш ли? Или ако знаеш кажи от къде да купя червени за пежо 306, че оригиналните половината са изгорели Link to comment Share on other sites More sharing options...
joseph Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Не са слаби, светят около 10 пъти по-яко от нормалните крушки, разпръскват светлината и става готино. Снощи направихме стрелките да светят бяло и стана зарибено. Червени ще имам във вторник но ще ми останат само 2 и едва ли ще свършат работа на някой. Тук са всичките снимки на диодите цък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.