BrowseR^ Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Продавам три старички работещи без никакъв проблем радиа за кола: 1. Радио от Фолксваген (Не знам каква марка се водят или дали имат) Има недостатък, че копчето на звуки не можах да го намеря. Явно някъде съм го изгубил. Предполагам някъде се продават, дори ако някой знае може да ме насочи да му взема едно, едва ли са много скъпи. Все пак може да се върти и без него само да се хване желязцето на което се закача. Достатъчно на вънка е за да може и с ръка да се върти. Снимки Тук. Цената която му търся е 15 лева 2. Радио Thunder TCD-202 Предния собственик му е счупил едно от зъбчетата на панела и го е залепил със нещо за да си се държи без проблеми и да си работи, но разбира се - сега не може да се сваля. Радиото си работи без проблеми. Има четец за SD карти, Флаш-ки. Чете си също така и mp3-ки на дискове без проблем. Снимки Тук. Цената за него е 30 лева 3. Радио JVC KD-S641 Няма никакви забележки по това радио. Панела си работи без дефекти. Чете си дискове идеално без да прескача на път, но с недостатък, че не чете mp3. Иначе е идеално. Давам го и с кутийката за панела Снимки тук. Цената която съм определил за него е 30 лева. На всички касетофончета предлагам 2 дена връщане на парите ако не работи нещо. Ако някой е мераклия му давам и трите за 65 лева. За контакти може тук в темата или на skype: browzer Дочух че ЛС нещо правят проблемче все още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 От къде си имам интерес за номер 2 - Thunder-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseR^ Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 От Пловдив съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseR^ Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 Продадени са и тринките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.