petyr hvorev Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 kupuvam sprei koito mi kazaha che se vodi prahovo boqdisvane celta mi e da boqdisam metalna ili plastmasova povarhnust bez kato minesh s nokata da se liupi kakto pri avto spreiovete i da ne padne boqta za 10 dena hodih v edin magazin i mi kazaha che s takiva spreiove se boqdisvalo gsm-panelite hodih po ruski nikoi neznaesh kade se prodava. ako nqkoi znae ili prodava da pishe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 В някоя железария няма ли да има? По-хубавите и качествени спрейове не се лющят лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 В някоя железария няма ли да има? По-хубавите и качествени спрейове не се лющят лесно. shte zaminat stava na vapros za tuningovane na rc kolichki i ako nqkade se obarne i bez kachestven sprei koito e za gsm paneli ne pada lesno dori i pri ispuskane zaminava celiq trud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Не всичко което говорят хората е истина, нали? Защо просто не дадеш някъде да ти боядисат детайла прахово? Резултата от боядисване на пластмаса (а и метал) със спрей почти винаги е трагичен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.