ScumBag Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Здравейте приятели, Преди една седмица си купих един охладител , но в последвствие се оказа че нямам на кутията място на което да кача 12мм перка за охладител и меко казано увиснах..... Сега не ми трябва и реших да го пусна за продажба. Охладителя е чисто нов , само един път е пускам да се диви дали работи и от тогава си стои и бездйства във вкъщи.Иваче си върши чудесна работа и духа много добре студен въздух , а също така и свети в неоново синьо.Охладителя бе закупен на цена 15лв. Охладителя можете да видете какво представлява от тук Цена за продан на охладителя: 10лв. За контакти с нем... тук , на Л.С. или на GSM: 0882 630-621 -->> Станимир Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Тъкмо се зачудих какъв ще е този охладител с 12 сантиметрова перка (не че няма, де, ама пък за тези пари?) и за какъв сокет е, пък то от линка излезе, че е само вентилатор! От друга страна пък е написано, че е 12 милиметрова, което пък съвсем ме обърка. PS: Нищо против продавача и вентилатора (много добра перка даже, особено за парите си), ама някак си обявата можеше да изглежда по-вярна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 ...а и в Ресет (един от най-скъпите магазини) е 9.85лв тази перка, нова, неразпечатана. http://www.reset.bg/catalog/product_info.p...roducts_id=5347 Аз имам същия - подходящ е за екстремни клокове и високи мощности, но много фучи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 Явно цената му е паднала доста за една седмица така че поставям нова цена 8лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.