Jump to content
BulForum.com

Състезание по Overclocking и Modding за ентусиасти


Online

Recommended Posts

OMG! – OVERCLOCKING & MODDING GURUS CONTEST (http://omg.idg.bg/) започна и има за цел да събере на едно място хардуерните ентусиасти в България.

 

Хора с фантазия и технически способности, които превръщат компютрите си в произведения на изкуството – модъри, както и такива, които не се примиряват с даденостите – с нещата такива, каквито са и са въоръжени с ентусиазма да научават всеки ден нещо ново за света на хардуера – клокъри, могат със създадените от тях машини да се състезават в демонстрация на умения и изобретателност.

 

Предвидили сме много награди за участниците, за победителите и за публиката: дъна, процесори, видео карти, охлаждане, твърди дискове, безплатен Интернет и др.

 

Хардуерните ентусиасти могат да участват в това събитие, регистрирайки се до 08.06.2009 г. на http://omg.idg.bg/ с описание на овърклокнатите си машини и/или снимки на модифицираните от тях модули, устройства и компютри.

 

Жури от независими експерти ще допусне най-добрите до финалния кръг.

 

Финалът ще се проведе на 20 юни (събота) 2009 г. в Централния военен клуб в София от 9 ч., като участниците в конкурса по overclock ще демонстрират своите умения на живо, а публиката ще може да се наслади на ефектните и нестандартни модификации на компоненти, създадени от най-добрите модъри.

 

Всички финалисти ще участват със собствените си, посочени при регистрацията, машини.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...