2metraninja Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Продавам следните компоненти, които ми останаха след ъпгрейд: 1. Интелско дъно сокет 775 - цена 30 лева Gigabyte Sunshine (GA-8I915PM Ver 1.1) Пълна спецификация 2. комплект 2 плочки по 512MB DDR400 Nanya - цена 45 лева за двете - продадена 3. Видеокарта ASUS ATI550 PCI-E - цена 25 лева пълна спецификация 4. TV-tuner ASUS Tiger - цена 15 лева - продаден Свалени са от красивия ми мултимедиен, безшумен и абсолютно безпроблемен марков компютър Packard Bell Imedia който за 2 години никога не ми направи никакъв проблем, да забие или нещо да не му работи. Вярвам, че ще служат още много години вярно на някой доволен юзър Снимките са актуални на частите, които продавам. Намират се в Пловдив, Тракия, но мога и да ги взема с мен и някъде да ги донеса. Цената ако някой вземе целия комплект е 100 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 4. TV-tuner ASUS Tiger - цена 15 лева Купувам го. Ще ти пиша на лично да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 4. TV-tuner ASUS Tiger Вече е закупен и работи перфектно. Много точен продавач! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2metraninja Posted April 7, 2009 Author Share Posted April 7, 2009 Нови цени на рамта и дъното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
donhuann Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Нови цени на рамта и дъното. ram pametta za 40lv 6te ia dade li pi6i mi na skaipa d_borio haskovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
2metraninja Posted April 7, 2009 Author Share Posted April 7, 2009 Рамта е продадена. Останаха дъното и видеото. EDIT: Всичко е продадено, всички са доволни да се затваря темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.