Rogue Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Тонколоните са професионални реални 2x200 говорители Lamar.Височина 70см ширина 40см. имат потенциометър за високите.Баса е 30см средни 12см ниски 8 см . Ресивъра обща мощност 190wata може и с 4 тонколони ситема А и Б има си дистанционо, може и на 2x 55 wata . Обща цена 400лв . Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Тонколоните са професионални НЕ, не са. Баса е 30см средни 12см ниски 8 см . Високите са ти 8см. не ниските за тях нали си писал че са 30см. реални 2x200 Много ме съмнява... Кажи модела на говорителя. Кой е правил кутийте. изчислени ли са според говорителите Или са заводски. Какъв е входа на колоните, дръжки. ъгли, крачета, фланци ??? П.П. Между другото този пайнер не е повече от 2х55 вата. И в крайна сметка си оправи обявата, че 50% от нея е измислица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogue Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 Извиняви ама закъсня бях да ги продам отворко вече се продадоха аман от такива като теб разбирачи дето се правят на много отворени ако много разбираш щеше да знаеш че само едната струва 300 лв ,ама както и да е които разбира ги оцени чао и бъди все так изчерпателен .Админа да затвори темата продадени са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Не, аман от такива като теб, които подвеждат хората с грешна информация - продаваш китайски л@йна, обаче според теб са "професионални" "Марката" Lamar е една от най-долните китайски марки, тоест и за китайска е зле. За говорители ламар не могат да се изчислят кутии, защото никой не ти дава параметри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Извиняви ама закъсня бях да ги продам отворко вече се продадоха аман от такива като теб разбирачи дето се правят на много отворени ако много разбираш щеше да знаеш че само едната струва 300 лв ,ама както и да е които разбира ги оцени чао и бъди все так изчерпателен .Админа да затвори темата продадени са. ДЕТЕ Щом си ги продал честито И да разбирач съм - с това се занимавам а горния си пост го поддържам на 100% Информацията която си дал е напълно грешна (измислена) Я ми кажи ти от къде реши че колоните са по 200 реални вата и от къде реши че ресийвъра е 2х140. Едната струвала 300лв - Не, аман от такива като теб, които подвеждат хората с грешна информация - продаваш китайски л@йна, обаче според теб са "професионални" "Марката" Lamar е една от най-долните китайски марки, тоест и за китайска е зле. За говорители ламар не могат да се изчислят кутии, защото никой не ти дава параметри. То и за говорителите ако трябваше да го зачекна какво му оставаше Ламар върши работа - ако ще озвучаваш тоалетна Но в добра кутия съм слушал и добре звучащи ами средите и високите ??? Обявата е ПЪЛНА ИЗМАМА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Аз не вярвам да ги е продал, може нарочно да е писал така, защото е усетил на къде вървят нещата с темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.