Jump to content
BulForum.com

Комични случки с коли :)


Recommended Posts

Девойка изпадна от раздрънкан ”Форд” в движение

 

Девойка пострада при пътен инцидент в Пловдив вчера, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в града.

Около 22 часа на кръстовището на бул.”Дунав” и ул.”Победа” при потегляне на автомобил “Форд Транзит” от задните му врати е паднала 19-годишната Т.А.

Момичето е с леки травми по тялото. По първоначални данни причината за случилото се е техническа неизправност на автомобила, управляван от 24-годишния Я.П. от Раковски - фордът бил с неукрепени седалки и незатварящи се задни врати. :lol:

 

Баси рекламата !!! Иди после си купи Форд, макар че лично моето мнение е особено положително за тях.

Ако съм на Форд-Мото Пфое ще съдя за подобни заглавия ! :bgrin:

 

П.П. Сетих се и нещо от вчера или днес (губи ми се малко): 3-4 пешлемета бутат закъсала колица, бутат ама всъщност единия с едно въце я закачил отпред и дърпа :lol: - точно като роб от миналото - и те се смееха и всички които минаваха около тях се заливаха... :lol:

Link to comment
Share on other sites

Моята комична случка с кола когато се случи не ми беше особено комична.

 

Денят беше слънчев, м. Юли, по средата на лятото. Върнахме се от Перперикон с едната кола, качихме се в апартамента да си починем. Чуха се спирачки и удар. Излезох на терасата (тя е на първия етаж на кооперацията) и видях някакво Рено 19, което се беше ударило в дърво. Едвам-едвам се виждаше измежду клоните на дърветата. В този момент се сетих, че колата (другата) е паркирана долу и слезох да видя да не би да е засегната и тя.

 

Слезох по стълбите и... да, колта беше засегната. От шофьорската седалка на колата ми стърчеше ЦЯЛО ЕДНО ДЪРВО, без никакъв майтап. Този с Реното, който беше здраво пиян, се беше праснал в дървото, то в следствие на камшичния удар се беше скършило и беше влезло в колата ми през шофьорското стъкло. Ей, болезнено беше!

 

Пловдив24 отразиха случая с художественото заглавие "Пиян шофьор пося дърво в автомобил".

 

http://news.plovdiv24.bg/45847.html

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...