Jump to content
BulForum.com

Продавам чисто нов Apple IPhone 3G 8GB !!!

Recommended Posts

Продавам чисто нов Apple IPhone 3G 8GB - телефона не е ваден от кутията даже не е разпечатан вие ще сте първия който го докосва ! Цена 850 лева ! Ако сте заинтересувани обадете се на тел. - 0896 262648 - търсете Жоро или ми пишете тук в сайта ! Регион гр. Пловдив !

в българските магазини цената е почти двойна от тази,на която може да се купи в чужбина,така че това не е определящо.иначе се продават във форума няколко такива на сходни цени,ама май безуспешно

малко отклонение от мен. ако може напиши от къде е внесен и дали е кодиран или не. глобул малко закъсняха с телефончетата. преди 1 година когато излязоха купих няколко от САЩ на цена 550$ парчето и в БГ се продадоха за 1250. в момента се предлагат разкодирани с 24м. гаранция от глобул за 890лв. за 8гб в момента в САЩ са 420$ с плащане на неустойката.

малко отклонение от мен. ако може напиши от къде е внесен и дали е кодиран или не. глобул малко закъсняха с телефончетата. преди 1 година когато излязоха купих няколко от САЩ на цена 550$ парчето и в БГ се продадоха за 1250. в момента се предлагат разкодирани с 24м. гаранция от глобул за 890лв. за 8гб в момента в САЩ са 420$ с плащане на неустойката.

Направи си малка справка и недей да говориш глупости.Апаратите от Глобул са кодирани ето и линк :ЛИНК точка 16.

Малко се съмнявам да е толкова евтин в Глобул ама може ...... аз го видях в 2be за 1400 лева без договор ! За това мисля че тази цена си заслужава !

Не знам какво си гледал,но в няколко магазина го продават за 918лв. с 2 г. гаранция :( http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...&sub=shop,а в Глобул с договор е 818лв.Имам интерес,ако намалиш от цената. ;)

• 5 months later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...