Jump to content
BulForum.com

Продавам Лаптоп HP 530

Recommended Posts

Продавам лаптопа на части или цял

Проблема му е в дъната платка нещо с тоците не му е фред батерията се скапа и явно не иска да варви без батерия бях го пробвал с друга батерия на HP работеше но после го сглобих бях оставил неговата да се зареди УЖ ама явно се е скапала савсем и от тогава лаптопа не варви а вмомента нямам налична батерия за да пробвам нищо чудно ако се сложи батерия да заработи.

Intel® Celeron® M Processor 520 (1.6 GHz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache) 45лв

15.4 WXGA BrightView (1280 x 800 resolution) 130лв ПРОДАДЕНО

HDD - 80GB SATA - 50лв 45лв

DVD+/-RW SuperMulti DL 40лв ПРОДАДЕНО

DDR II, 667 MHz, 512MB 10лв

Intel PRO/Wireless 802.11 a/b/g - 35лв 25лв 20лв

keyboard - 40лв 35лв

Охлаждане = 40лв 30лв (вентилатор + медна пластинка )

Дъното - 40лв

Всички останали пластмаси - 45лв

Всичко = 180лв

Да се поправя - давам 150 лева за дъното и дисплея. Какво има към дисплея - само матрица ли е? Кабел, инвертер?

Дай някакъв телефон да се чуем. Матрицата може ли да я пробвам преди да я платя. Работя в сервиз, тъй, че не е проблем ако и ти си съгласен..

За момента лаптопа е запазен ЦЕЛИЯ ако човека се откаже личните съобщения ще ги имам в предвид

утре отивам да си го прибирам и се пуска отново в продажба, оказа се, че проблема е в един чип, който управлява захранването и не ми се дават 300лв за нова платка

Привет, колега можеш ли да снимаш точния чип, който е дефектирал. На дъната, които имам при мен, не го намирам този чип.

Ако дъното е свалено от шасито, мога да мина да ми покажеш кой е чипа, а аз ще взема и моите дъна да проверим.

Остави някакви координати на ЛС, че си затрих всички мейли без да гледам.

Благодаря.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...