DiCanio Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 обеца: 20 лв кръстче: 30 лв две обеци медицинско злато: 10 лв http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2572/11...31335405862.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 снимката ти прилича на снимка от 1900-ната година на някакви археологически находки дай малко по сериозно поне за кръстчето... грамаж....едно друго... не е лошо да пишеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 колега аз имам интерес към обицата,ама дай наистина някоя реална снимчица Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiCanio Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 съжалявам, но няма с какво да я снимам по-добре нито обецата, нито кръстчето.тънки са, нямат грам най-вероятно, може би половин грам. (снимал съм ги с гсм-а, който би трябвало да е 2 мегапиксела, но все пак е PRIVILEG ) който е заинтерсуван, да ми пише ЛС , за да се разберем нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiCanio Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 съжалявам, но няма с какво да я снимам по-добре нито обецата, нито кръстчето.тънки са, нямат грам най-вероятно, може би половин грам. (снимал съм ги с гсм-а, който би трябвало да е 2 мегапиксела, но все пак е PRIVILEG ) който е заинтерсуван, да ми пише ЛС , за да се разберем нещо нова цена на кръстчето: 25 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.