gecaaa Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Кученцето е порода хъски и е родено на 10.1.09 има първата ваксина,с паспорт,женско,сиво,очите в момента му се изсветляват (мътно сини),защото още е на кърма. Цена 400 лв. Кaзва се Тара.Намирам се в Карлово. skype:gogo_t1541 Тара 1 Tapa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 забравил съм да спомена,че може и коментар по цената,но в рамките на разумното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 остави си телефона и кажи кучето със сини очи ли е?имам човек за кученцето,ако още не е продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 на 20.3 му предстои втора ваксина телефон на PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 чак сега ти погледнах като хората поста.Да,със сини очи е,но още кара на кърма и са му малко тъмно сини иначе ще станат и двете светло сини,и бащата и майката са със сини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 На кученцето му изсветляха очите.Със сигурност няма да са сини и двете.При интерес звъннете или пишете тук.Може да се споразумеем и за по-ниска цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted April 11, 2009 Author Share Posted April 11, 2009 кучето все още е в продажба за сега цената му е 350 лв може още да сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted April 14, 2009 Author Share Posted April 14, 2009 нова цена 300 лева обадете се на мен ми е за продан телефон 088430508 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted May 15, 2009 Author Share Posted May 15, 2009 кучето расте и си търси стопанин...явно тук няма да имам успех с продажбата.Може ли някой да ми каже каде другаде мога да го обявя за продан. мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 dog.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 www.topobiavi.com www.dalavera.net www.burkan.info гарантирам ти успех чрез тези сайтове,стига да качих снимки на сладурчето А в dog.bg се продават само кучета с доказан произход и родословие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.