DonRamon Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Остана ми излишно след ъпгрейд едно захранване Mode Com Feel-350 ATX със PFC 20 пинов конектор работило е около година и 2-3 месеца не ми е правило проблеми работи стабилно единствения недостатък е че е с 80мм перка Линк Цена 20 15лв. 1 Седмица Мънибек. А може и бартер за нещо принципно не ми е необходимо нищо но приемам предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Off Има голяма вероятност това да е истински Fortron. Това, че е с 8см. перкa може да е предимство. Аз се оглеждам за 500-550W модел. Off Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 Ами незнам когато го купувах беше над 40лв. ама и бая повече си тежеше от обикновенните захранвания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 OffИма голяма вероятност това да е истински Fortron. Това, че е с 8см. перкa може да е предимство. Аз се оглеждам за 500-550W модел. Off Дори,ако не се лъжа захранванията на Мод Ком се правеха/ят от Фортрон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 Нова Цена 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Купувам го ще ти пиша ЛС да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.