whitesnake69 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Продавам ATI на ASUS модел: AH3450 , 256 MB, за AGP. Преди няколко дни я купих, но ми изгоря дъното, та се наложи да и търся пазар.Има гаранция 2 години от 27.02.2009г. Купих я за 105 лв. , търся и не по малко от 85 лв. Живея в Пловдив от където я и купих, но от време на време ходя до Бургас. за връска e-mail : [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardware Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Колега откъде е купена картата и как ти изгоря дъното а картата как я пробва и сигурен ли си че няма да има последици за гаранция не ме интересува щото като излезнеш от магазина такава няма и ако помислиш върху цената можем да говорим цената която си обявил е за чистак нова така че помисли а ако дъното се поправи можеш да си я ползваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake69 Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 Колега откъде е купена картата и как ти изгоря дъното а картата как я пробва и сигурен ли си че няма да има последици за гаранция не ме интересува щото като излезнеш от магазина такава няма и ако помислиш върху цената можем да говорим цената която си обявил е за чистак нова така че помисли а ако дъното се поправи можеш да си я ползваш! Картата съм я взел от магазин CBS Technologies.Тва се намира на крастовището на Васил Априлов и Гладстон.Дъното изгоря няколко дни след като си купих картата.То си му 6уме6е един от вентилаторите от няколко дни , но аз не взех на време мерки.Иначе гаранцията си е гаранция.2 години!!!А на дъното му е изгоряло чипа на. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Продавам ATI на ASUS модел: AH3450 , 256 MB, за AGP. Преди няколко дни я купих, но ми изгоря дъното, та се наложи да и търся пазар.Има гаранция 2 години от 27.02.2009г. Купих я за 105 лв. , търся и не по малко от 85 лв. Живея в Пловдив от където я и купих, но от време на време ходя до Бургас. за връска e-mail : [email protected] Mоля те, дай телефон за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake69 Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 Mоля те, дай телефон за връзка. 0898 326 180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.