pamporov Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Имам колони Radiotechnika S-50B. Отдавна им изгорих "пищялките" - 6ГДВ-1-16. Какви е най-удачно да сложа на тяхно место? Някой ако е имал същия проблем? Или има за продан оригиналните? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sake1 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 има един магазин за качествени и не много скъпи компоненти -които се монтират в хай енд апаратура аз си взех пищялки за по 11 лева - същите стоаха в колона която струва 1000 лева за да стигнеш до него трябва да излезнеш на спирката преди тунела в посока тримонциум зад стъпаловидните блокове има една улица която води към малката главна минавайки през полицията значи на 50 метра от самия блок по тази улица се намира магазина отляво Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Имам колони Radiotechnika S-50B. Отдавна им изгорих "пищялките" - 6ГДВ-1-16. Какви е най-удачно да сложа на тяхно место? Някой ако е имал същия проблем? Или има за продан оригиналните? Аз имам същите като твоите и един комплект от S-100. Търси в магазинa, който се намира точно до китайския ресторант срещу централна гара. Кузмов Електроник. Там няма оригинални руски ( такива няма и да намериш), но има български, които звучат много по-добре от всякаква китайска измет. Разбирам те защо ги пазиш Аз ползвам моите за мониторен звук по разбираеми причини Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Търсих в Кузмов, има добри български, но диаметъра на магнита им е малко по-голям от отвора, а не ми се иска да го разширявам. Има добри и на Visaton, но техния размер пък е по-малък и отстрани зее, абе ако има оригинални си е най-безболезнена замяната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.