Jump to content
BulForum.com

Продавам разни неща

Recommended Posts

Нож тип „Рамбо”

Чисто нов !

Включва :

- заточващ камък

- компас

- 2 халки с тел за рязане

- Калъф

Цена : 15лв.

n11.jpg

n21.jpg

n51.jpg

Подаръчен комплект „Alexander”

Стилен комплект , включващ химикал и пиромолив. С пластмасова кутийка. Чисто нов.

Цена : 15лв

p1.jpg

p2.jpg

Тази с лика на истинския цар и аз я имам два пъти веднъж от 34та и веднъж от 37ма -само за информация на собственика и на и на евентуалните купувачи ще кажа че е 20 грама от които 10 са сребро а останалите 10 мед,цинк и никел-монетата не е юбилейна а е била в обръщение и то в голям тираж.За разлика от сегашните буклуци от които вече не става и шайби тогава България е била стабилна държава! Що се отнася до другите монети нищо не знам,но нищо чудно и да са по ценни от столевката,въпреки,че магнита може и да ги хваща тиража им по всяка вероятност е по-малък и следователно повече хора ги нямат-успех

Благодаря ти , virtuozo_ ;)

Информацията е доста полезна. Ще се радвам ако някой знае повече и за останалите монети, защото аз съм много бос в тази сфера. Не съм пробвал с магнит дали ще се ловят, но не е лоша идея.

За монетите виж това: - там са описани всички монети след 1951 с цената, на която ги продава БНБ. Имай предвид, че става въпрос за "монети, непипани от човешка ръка", което се цени в нумизматиката. Виж твоите точно кои са и можеш да си определиш цените...

Успех.

ДОБАВЯМ :

Комплект боксови ръкавици и принадлежности

Чисто нов комплект

- боксови ръкавици

- бинтове

- ластични прихващачи

Идеални както за начинаещи, така и за професионалисти!

IMG_3612.jpg

IMG_3613.jpg

IMG_3615.jpg

IMG_3617.jpg

Цена - 45лв !

• 4 weeks later...

още нещо :

Грамофон „Ритъм” , купуван през 1970г.

В много добро състояние е, има си и игла. Към него давам 20 грамофонни плочи – голям размер с приказки и 20 големи плочи с естрадни песни, както и около 30 плочи малък размер.

Цена : 50лв.

3ea4e638a30c4d8625ec185814286f07.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...