qwannn14 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 1.Два процесора : Intel Celeron 400MHz s.370 - 4лв. 3лв. 2лв. Intel Celeron 600MHz s.370 - 5лв. 4лв. 3лв. Охлаждане за този сокет с меден радиатор и чисто ново вентилаторче - 3лв. 2лв. 1лв. В комплект 3-те за 10лв. 7лв. 5лв. Давам ги на такива цени , защото ми е жал да ги хвърля. Бачкат си идеално, просто са ми непотребни вече. 2. USB hub TCM USB2.0 1 вход 4 изхода. Има вход за 5 волтов траф. запазено При закупуването на комлпект 1. давам подарък един вентилатор на 12 волта за охлаждане на PC кутия странично и една матрица със свето-диоди , която се свързва към дъното и показва на каква честота работи процесора. матрицата: вентилаторът: Пишете тук или на скайп : ubuntufan. Моля , без излишни коментари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 3.Добавям 5 броя мастиленоструени принтера EPSON (старички , повечето са добре работещи , но трябва да се зачистят ) . Имат и мастилници по тях. Към тях давам един захранващ кабел и един паралелен за връзка към компютър. Продавам ги , защото не ми се занимава да ги реставрирам . Цена 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Може ли снимка на усб хъба, ако ме устройва разположението на усб входовете ще го взема.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Входът на хъб-а е страничен, а изходите са отпред. Понеже може да не си личи много от снимките. Качени са снимки за 1. и 2. , ако има интерес ще постна и на принтерите , понеже са много . Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Нови цени за 1. и 2. Моля , без излишни коментари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MauHa^ Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Стоките са идеални скоро ако събера пари .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted February 28, 2009 Author Share Posted February 28, 2009 Нови цени . Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted February 28, 2009 Author Share Posted February 28, 2009 Нова , последна оферта ! Ако няма интерес в следващите 3-4 часа, моля темата да се затвори. Принтерите и всички останали чаркалъци (двата процесора,охлаждането,едно CD) за 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.