Jump to content
BulForum.com

Продавам стари процесори

Recommended Posts

1.Два процесора :

Intel Celeron 400MHz s.370 - 4лв. 3лв. 2лв.

005q.th.jpg

Intel Celeron 600MHz s.370 - 5лв. 4лв. 3лв.

004lcc.th.jpg

Охлаждане за този сокет с меден радиатор и чисто ново вентилаторче - 3лв. 2лв. 1лв.

014s.th.jpg

В комплект 3-те за 10лв. 7лв. 5лв.

Давам ги на такива цени , защото ми е жал да ги хвърля. Бачкат си идеално, просто са ми непотребни вече.

2. USB hub TCM USB2.0 1 вход 4 изхода. Има вход за 5 волтов траф. запазено

При закупуването на комлпект 1. давам подарък един вентилатор на 12 волта за охлаждане на PC кутия странично и една матрица със свето-диоди , която се свързва към дъното и показва на каква честота работи процесора. :)

матрицата:

011flk.th.jpg

вентилаторът:

003vdb.th.jpg

Пишете тук или на скайп : ubuntufan. Моля , без излишни коментари.

3.Добавям 5 броя мастиленоструени принтера EPSON (старички , повечето са добре работещи , но трябва да се зачистят ) . Имат и мастилници по тях. Към тях давам един захранващ кабел и един паралелен за връзка към компютър. Продавам ги , защото не ми се занимава да ги реставрирам .

Цена 20лв.

Входът на хъб-а е страничен, а изходите са отпред. Понеже може да не си личи много от снимките.

Качени са снимки за 1. и 2. , ако има интерес ще постна и на принтерите , понеже са много :) .

Нова , последна оферта ! Ако няма интерес в следващите 3-4 часа, моля темата да се затвори.

Принтерите и всички останали чаркалъци (двата процесора,охлаждането,едно CD) за 20лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...