Rotting Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Сестрата на жена ми ги прати по Коледа, ама като гледам само се спъваме в кашона, та помагайте да се разкарат. Нови са с етикет, стават и за подарък. От плътно, хубаво трико са, ватирани. По американски размер са S, което отговаря на 87 размер в Европа. Точните размери на всички с изключение на "Chrysler" са -кръст - 45 см. - от шията до кръста - 65 см. - ръкав - 60 см. Суичърът е нов, не съм разпъвал много, така че към сантиметрите добавете +1-2 см. За "Chrysler"моля да ме извините, но ще пусна размери довечера, че останаха в къщи, а сега ползвам нета на работата. той е малко по-голям от другите. Цена 20 лв броя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Пази ми синия на Knights .... стрелни ме на 0899022901 или 0889716787 аз ще ти звъна да се разберем .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Аэ бих искал да пробвам Chrysler-a и ако ми пасне го вэимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Синият суичър на Division Champs е продаден, а този на Крайслер е запазен за сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Аз искам един от тези с надписа Florida State ----> 0886270779 skype : giga_sonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanis Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 zapazi mi big ben i budvaizera Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Колеги , взех един и запазих останалите.... пиша от името на продавача понеже той в момента няма възможност... ако остане нещо след мен ще бъде описано в темата , но е малко вероятно да остане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tstslv Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Звънях на мобилния на колегата за Флорида стейт в бордо който е, но неможахме да се свържем нещо Ако случайно остане го грабвам веднага ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Колеги , взех един и запазих останалите.... пиша от името на продавача понеже той в момента няма възможност... ако остане нещо след мен ще бъде описано в темата , но е малко вероятно да остане E , как останалите ще са запазени от теб като виж колко човека сме писали за тях преди теб в темата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Пръв в темата ,пръв по тела и пръв при човека е така съм пръв разбрахме се на място ... купени са тва е.. просто съм на еко хотела и ся не мога си ги взема ... ... преди няколко часа ги взех... останаха две хубави пролетни фланелки с ръкав от трико на 15 лв бройката и едно симпатично шушлеково яке така че ориентирайте се към тези неща ако имате нужда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 Пръв в темата ,пръв по тела и пръв при човека е така съм пръв разбрахме се на място ... купени са тва е.. просто съм на еко хотела и ся не мога си ги взема ... ... преди няколко часа ги взех... останаха две хубави пролетни фланелки с ръкав от трико на 15 лв бройката и едно симпатично шушлеково яке така че ориентирайте се към тези неща ако имате нужда... Получих упрек, че не съм актуализирал темата, от някой, който вместо да дойде и да си вземе суичър на място държеше да ми праща лични съобщения във форума, уговорки по скайп, телефони и т.н. lithrone_s /както е и написал/ звънна, дойде и ги взе. Бързо и лесно. Наистина останаха няколко неща, но любимата мисли да ги носи. Бъдете здрави всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.