Jump to content
BulForum.com

Продавам супер качествени суичъри

Recommended Posts

Сестрата на жена ми ги прати по Коледа, ама като гледам само се спъваме в кашона, та помагайте да се разкарат. Нови са с етикет, стават и за подарък. От плътно, хубаво трико са, ватирани. По американски размер са S, което отговаря на 87 размер в Европа. Точните размери на всички с изключение на "Chrysler" са

-кръст - 45 см.

- от шията до кръста - 65 см.

- ръкав - 60 см.

Суичърът е нов, не съм разпъвал много, така че към сантиметрите добавете +1-2 см.

За "Chrysler"моля да ме извините, но ще пусна размери довечера, че останаха в къщи, а сега ползвам нета на работата. той е малко по-голям от другите. Цена 20 лв броя.

625948T.jpg

625949d.jpg

625950c.jpg

625951R.jpg

625952P.jpg

625953P.jpg

Колеги , взех един и запазих останалите.... пиша от името на продавача понеже той в момента няма възможност... ако остане нещо след мен ще бъде описано в темата , но е малко вероятно да остане

Звънях на мобилния на колегата за Флорида стейт в бордо който е, но неможахме да се свържем нещо :(

Ако случайно остане го грабвам веднага !

Колеги , взех един и запазих останалите.... пиша от името на продавача понеже той в момента няма възможност... ако остане нещо след мен ще бъде описано в темата , но е малко вероятно да остане

E , как останалите ще са запазени от теб като виж колко човека сме писали за тях преди теб в темата .

Пръв в темата ,пръв по тела и пръв при човека е така съм пръв ;) разбрахме се на място ... купени са тва е.. просто съм на еко хотела и ся не мога си ги взема ...

... преди няколко часа ги взех... останаха две хубави пролетни фланелки с ръкав от трико на 15 лв бройката и едно симпатично шушлеково яке така че ориентирайте се към тези неща ако имате нужда...

Пръв в темата ,пръв по тела и пръв при човека е така съм пръв ;) разбрахме се на място ... купени са тва е.. просто съм на еко хотела и ся не мога си ги взема ...

... преди няколко часа ги взех... останаха две хубави пролетни фланелки с ръкав от трико на 15 лв бройката и едно симпатично шушлеково яке така че ориентирайте се към тези неща ако имате нужда...

Получих упрек, че не съм актуализирал темата, от някой, който вместо да дойде и да си вземе суичър на място държеше да ми праща лични съобщения във форума, уговорки по скайп, телефони и т.н.

lithrone_s /както е и написал/ звънна, дойде и ги взе. Бързо и лесно.

Наистина останаха няколко неща, но любимата мисли да ги носи.

Бъдете здрави всички!

istockphoto_326150_old_fashioned_key_rusty.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...