Jump to content
BulForum.com

Търся метална врата

Recommended Posts

Здравейте,

Търся врата метална за мазе. Нямам изискване за естетичен вид.

Трябва да е здрава, с укрепено отделение за бравата и както се досещате - евтина :lol:

Възможно е също така да е с нестандартни размери, защото и самата врата е особенна и 100% ще се налага да се доработва ( затова и не давам изискване за размери).

Входни (блиндирани) врати за апартаменти няма да ми свършат работа, защото са по-високи (но пък може да се отрежат отдолу предполагам).

Така че - давайте идеи, ще мислим.

Предложенията нека са придружени с точни размери и снимки.

Предварително благодаря на всички отзовали се.

Лек ден.

Мисля си, че по-правилният начин е да си поръчаш майстор да ти направи вратата по мерки, които ще вземе на място. Освен всичко, така ще може да ти я направи и със допълнителни начини за заключване, като резе, халки и т.н.

Преди половин година си правих метални врати в мазето, едната врата ми излезе, до колкото си спомням, стотина лева без бравата ( нея си я купуваш отделно и я даваш на майстора, за да я предвиди и сложи ).

Да отбележа, че самият монтаж също се направи от майстора, защото приготвената каса се закрепва със шишове навътре в стените, и се заварява, за да не могат да ти я избият.

• 3 weeks later...
Мисля си, че по-правилният начин е да си поръчаш майстор да ти направи вратата по мерки, които ще вземе на място. Освен всичко, така ще може да ти я направи и със допълнителни начини за заключване, като резе, халки и т.н.

Преди половин година си правих метални врати в мазето, едната врата ми излезе, до колкото си спомням, стотина лева без бравата ( нея си я купуваш отделно и я даваш на майстора, за да я предвиди и сложи ).

Да отбележа, че самият монтаж също се направи от майстора, защото приготвената каса се закрепва със шишове навътре в стените, и се заварява, за да не могат да ти я избият.

Можеш ли да ми дадеш координати на твоя майстор, че не успявам да си намеря свестен?

или ако някой все още може да ми предложи врата - цяла, няма проблем вече търся 2 броя различни...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...