DenisBeljata Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Здравейте, Търся врата метална за мазе. Нямам изискване за естетичен вид. Трябва да е здрава, с укрепено отделение за бравата и както се досещате - евтина Възможно е също така да е с нестандартни размери, защото и самата врата е особенна и 100% ще се налага да се доработва ( затова и не давам изискване за размери). Входни (блиндирани) врати за апартаменти няма да ми свършат работа, защото са по-високи (но пък може да се отрежат отдолу предполагам). Така че - давайте идеи, ще мислим. Предложенията нека са придружени с точни размери и снимки. Предварително благодаря на всички отзовали се. Лек ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Мисля си, че по-правилният начин е да си поръчаш майстор да ти направи вратата по мерки, които ще вземе на място. Освен всичко, така ще може да ти я направи и със допълнителни начини за заключване, като резе, халки и т.н. Преди половин година си правих метални врати в мазето, едната врата ми излезе, до колкото си спомням, стотина лева без бравата ( нея си я купуваш отделно и я даваш на майстора, за да я предвиди и сложи ). Да отбележа, че самият монтаж също се направи от майстора, защото приготвената каса се закрепва със шишове навътре в стените, и се заварява, за да не могат да ти я избият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Мисля си, че по-правилният начин е да си поръчаш майстор да ти направи вратата по мерки, които ще вземе на място. Освен всичко, така ще може да ти я направи и със допълнителни начини за заключване, като резе, халки и т.н.Преди половин година си правих метални врати в мазето, едната врата ми излезе, до колкото си спомням, стотина лева без бравата ( нея си я купуваш отделно и я даваш на майстора, за да я предвиди и сложи ). Да отбележа, че самият монтаж също се направи от майстора, защото приготвената каса се закрепва със шишове навътре в стените, и се заварява, за да не могат да ти я избият. Можеш ли да ми дадеш координати на твоя майстор, че не успявам да си намеря свестен? или ако някой все още може да ми предложи врата - цяла, няма проблем вече търся 2 броя различни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.