Jump to content
BulForum.com

Lebowski


Teddy-King

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Пиано вечер със Светльо Стоилов

 

n52208654161_3824.jpg

 

След успешния дебют на The Latin Train Connection при откриването на Лебовски, лидерът на групата Светльо Стоилов ще изсвири самостоятелно неопределен брой композиции, докато консумирате четвъртъчните си питиета в клуба.

Начало:20:00 ч.

Вход: свободен.

 

Заведението вече разполага и с безплатен Wi-Fi интернет.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kids Return night

 

n135936350260_3416.jpg

 

Antiart Movement и Club Lebowski организират Kids Return вечер, която ще е посветена на отминалото детство.

 

Визия от любимите ни детски филми ще бъде миксирана от VJ Touche, съвместно с музикални сетове на DJ Visitor Q и DJ Scuba.

 

Партито ще се състои на 7 март (събота) 2009 г. в клуб Лебовски, ул. Гладстон 1 (под Лъки Синема), Пловдив. Началото ще е точно в 21.00 ч. Вход 3 лв.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Neopit Pilski (Hamburg)

Saturday r'n'r fever

 

Radio Moscow

Psychedelic / Blues / Rock from the US

 

l_a78c4e28c959a1e27ecf00b4c200b24d.gif

albumspread.jpg

 

Neopit Pilski са непретенциозни и енергични момчета, които ни предоставят музикална визия от най-нов тип – текстовете са на немски и български, групата е от двама германци – Бунтинг (бас) и Шмидт (барабани) и един българин – Ivanov (китара, вокали).

 

Почитателите на гаража, пънка, Nirvana и некомерсиалния alternative ще се изкефят на Neopit Pilski. Музиката им е шумна, мръсна, егоистична и универсална. Те се описват така: „Искаме да ви накараме да стоите зяпнали, чудейки се какво ви се случва, но се радваме и когато танцувате!”

 

Личи си, че Neopit Pilski се забавляват на сцената и определено фактът, че се помещават в Хамбург, си казва думата и групата звучи стегнато, командвана от твърдата китарна ръка на кръвния ни брат Леополд Нилски.

 

Подгряващата група за вечерта ще бъде може би най-актуалната пловдиска банда - О.Х. Създадена през 1995 година от Чефо (китара, вокал), Гено (бас, бек-вокали) и Борю (барабани, бек-вокали), групата залага на собствени парчета още от началото.

 

Музиката им носи готин рокендрол groove, а вокалите надскачат академичното и се прехвърлят в зоната на итуитивната пънк поезия. О.Х. са рядък пример в българската реалност за група, която знае какво прави и го обича.

 

Билетите за концерта са на цена 15 лв, но ако решите да посетите и концерта на американците Radio Moscow в Лебовски, можете да купите общ билет за двете събития, вместо за 30, за 20 лв. и да грабнете безплатна бира!

 

Билети можете да си купите предварително от бара в Лебовски, а за всички извън Пловдив е на разположение цялата мрежа на www.ticketstream.bg (което включва магазините на Office 1 Superstore, На тъмно и много други).

 

 

Neopit Pilski

04 април 2009 г. в 21:00

 

Radio Moscow

11 април 2009 г. в 21:00

Link to comment
Share on other sites

Radio Moscow са рок-блус трио от Охайо (САЩ) и промотират втория си студиен албум с мащабно европейско турне от над 30 коцерта. В България те ще свирят само и единствено в клуб Lebowski, Пловдив.

 

Parker Griggs (китара, вокали), Zach Anderson (бас) и Cory Berry (барабани) са сякаш изкарани от 60-те и в момента са хит на концертната сцена в Америка и Англия. Няма случайни неща – тези момчета са продуцирани от китариста на The Black Keys - водеща рок/блус/гараж група в световен мащаб през последните 6-7 години.

 

На 11 април клуб Lebowski ще отговори на 50-годишното очакване на любителите на блуса, ранната психеделия и първичния, суров рокендрол. Елементи, които дадоха на света групи като The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin и естествено – Jimi Hendrix. Точно така музицират и виждат света Radio Moscow. С пълна пара техният рокендрол влак ще ви застигне и ще ви отвлече на незабравимо пътешествие извън времето и пространството. Нещо, което не бива да изпускат нито млади, нито възрастни, защото това е изворът на музиката – такава, каквато я познаваме и обичаме.

 

Rock On, Ladies and Gentlemen!

 

Купете си предварително билети от бара, от разпространителската мрежа на Тикетстрийм или онлайн от тук: http://www.ticketstream.cz/pls/bulgaria/do...;schedule_id=81 . Цената им е 15 лв., но ако решите да посетите и концерта на Neopit Pilski предната събота , можете да си купите общ билет за двете събития, вместо за 30, само за 20 лв! Споменахме ли, че ще има безплатна бира с всеки билет?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...