Jump to content
BulForum.com

Купувам кола до 800 трява да вървии

Recommended Posts

1/ АЛЕКО-москвич ,93г. ,цвят:червен , технически изправен.

Спрян е от движение,за да не му се плаща данък. Иначе не е първа младост,но си е без проблеми. Като автомобил втора употреба от този клас е. Бих казал,че е добре запазен. Ако някой иска,най-добре да го огледа на място и да го пробва. Возилото си стои паркирано (в град Пловдив е),понеже не ми се дава на вторични сурвини при положение,че си е работещо и с доста комфортно широко купе,багажник за пренасяне на разни нещица,та все на някой може да му бъде от полза да си я вземе количката ;)

Цена 450 лева.

2/ ТРАБАНТ 601-комби de lux,90г. ,електронно запалване,технически изправен

Не е в движение,заради несменени номера,според новите изисквания.

цена: 250 лева

При интерес за оглед : 0887993750

1/ АЛЕКО-москвич ,93г. ,цвят:червен , технически изправен.

Спрян е от движение,за да не му се плаща данък. Иначе не е първа младост,но си е без проблеми. Като автомобил втора употреба от този клас е. Бих казал,че е добре запазен. Ако някой иска,най-добре да го огледа на място и да го пробва. Возилото си стои паркирано (в град Пловдив е),понеже не ми се дава на вторични сурвини при положение,че си е работещо и с доста комфортно широко купе,багажник за пренасяне на разни нещица,та все на някой може да му бъде от полза да си я вземе количката ;)

Цена 450 лева.

2/ ТРАБАНТ 601-комби de lux,90г. ,електронно запалване,технически изправен

Не е в движение,заради несменени номера,според новите изисквания.

цена: 250 лева

При интерес за оглед : 0887993750

трабант и москвич не ме вълнуват

Peugeot 309

87 година, газова, гражданска до март 2009, преглед до април 2009 (или края на май не помня), сменено почти всичко по предницата, нова боя, в движение... друго не се сещам

750 лв

снимки тук

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...