jeimison Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Купувам Шкодичка Колата може да е бракувана, даже е за предпочитане . Външният вид неме интересува важно е само да се движи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 има шкодичка, бракувана и т.н. ама е зор да я запалиш, иначе си има всичко - даже и чисто нова газова, която съм инструктиран да сваля, ама зимата не ми се захваща, даже май и ремонтен комплект бутала има, ама за цената ще ти пиша по-късно. има и мазда 626- дърта но изкърпена и с подновена боя, но тя не е бракувана, с газ(всъщност само!), ел пакет и т.н. - 1000лв - обаче не е платена гражданката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 има шкодичка, бракувана и т.н. ама е зор да я запалиш, иначе си има всичко - даже и чисто нова газова, която съм инструктиран да сваля, ама зимата не ми се захваща, даже май и ремонтен комплект бутала има, ама за цената ще ти пиша по-късно. има и мазда 626- дърта но изкърпена и с подновена боя, но тя не е бракувана, с газ(всъщност само!), ел пакет и т.н. - 1000лв - обаче не е платена гражданката... Даи цена и какво и е на щкодичката та не пали по принцим ми трябва изправна в смисал двигател и ходова част Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Даи цена и какво и е на щкодичката та не пали по принцим ми трябва изправна в смисал двигател и ходова част Ето СНИМКИ на шкодилака. Не че не пали, сега не пали, щото от година и половина седи, а е без номера от скоро. А и масло си гори, та затова и цапа свещите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.