samkijot Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 ... ако може със "снимкови материали" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Ще дадеш ли малко повече инфо. Имам един в нас който седи. Това е моя. 10 лева и е твой. Даже гаранцията пазя мисля Всичко си има в комплекта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...%F1%EE%E0%F0%E8 Номер едно от темата, за 6лв е твой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 а някакви проблеми да правят от естеството на "веднъж го намира, друг път не го намира и трябва да се извади и пак да се вкара, за да захапе" ... щото тук взех от един приятел ей това: и прави точно този номер - един път е активно, друг път не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 честно казано този блутуут който продавам съм го ползвал няколко пъти, а си имам друг , и естествено този го продавам защото е артисъл, за това прословуто захапване честно казано не знам, ще го пробвам сега, няколко пъти, но ако трябва да бъда искрен аз имам друг варнт който го прави това нещо и се поучава след като рестна компа и 2 от 5 пъти го прави.. така че ще проверя за този варнт и ще кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Защо не разбрах нищо от поста ти? Адски много съжелявам от офа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.