Jump to content
BulForum.com

Купувам Audigy/Audigy 2/Audigy 4

Recommended Posts

Сори, мислех че търсиш саундбластер а то било процесор, сори.

Точно SoundBlaster Търся,но ми трябва карта с определен чип(EMU10K2 или EMU10K1) защото ми трябва хардуерно миксиране.Тази ZS e с друг чип и не знам дали го има това.И да го има не знам дали драйвърите на Линукса ще го поддържат.Само за EMU10K2 и EMU10K1 съм сигурен затова ако някой има такава карта да пише.И да покаже снимка ако може да видя чипа. :)

Е...точно бластер си търси човека...а доколкото си спомням, всички Аудиджи двойки бяха с 10К2 и негови разновидности, вкл. и тази, която му предлагаш и за 50 лв. е много добър избор.

Едит: @[mAd_cAt], пуснали сме в една и съща минута постовете - все пак провери (макар, че съм 99% сигурен) какъв точно беше чипа, че мина доста време от тогава и малко съм позабравил подробностите...

100% е с 10K2

Аз имах Audigy 2 Value, също със 10K2 и със КХ драйвъри имаше много възможности, но аналоговата част и ацп/цап са много зле, както на всички креативи за това минах на M-Aудио.

Ако имаш интерес към Value кажи, но кажи и колко даваш, за да предценя дали да се занимавам да я търся.

По картата има запоявано - сменил съм операционния усилвател на изхода със качествен.

Ако имаш мерак мога да и сменя опамповете на всички канали и входове или само на тези които искаш - оригиналните на всички креативи са боклуци 4558 със 1V/us slew rate, аз слагам със OPA2134 със 20V/us

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...