[mAd_cAt] Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Трябва ми звукова карта с EMU10K2 чип. Audigy/Audigy 2/Audigy 4 Audigy SE/Audigy LS/Audigy 2 SE не стават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Ако търсиш нещо истинско иди в ЕРАта и си купи за 60 лева чисто нов с гаранция AUDIGY 2 ZS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Тази AUDIGY 2 ZS не съм сигурен дали е с EMU10K2 процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Сори, мислех че търсиш саундбластер а то било процесор, сори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Сори, мислех че търсиш саундбластер а то било процесор, сори. Точно SoundBlaster Търся,но ми трябва карта с определен чип(EMU10K2 или EMU10K1) защото ми трябва хардуерно миксиране.Тази ZS e с друг чип и не знам дали го има това.И да го има не знам дали драйвърите на Линукса ще го поддържат.Само за EMU10K2 и EMU10K1 съм сигурен затова ако някой има такава карта да пише.И да покаже снимка ако може да видя чипа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Е...точно бластер си търси човека...а доколкото си спомням, всички Аудиджи двойки бяха с 10К2 и негови разновидности, вкл. и тази, която му предлагаш и за 50 лв. е много добър избор. Едит: @[mAd_cAt], пуснали сме в една и съща минута постовете - все пак провери (макар, че съм 99% сигурен) какъв точно беше чипа, че мина доста време от тогава и малко съм позабравил подробностите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 100% е с 10K2 Аз имах Audigy 2 Value, също със 10K2 и със КХ драйвъри имаше много възможности, но аналоговата част и ацп/цап са много зле, както на всички креативи за това минах на M-Aудио. Ако имаш интерес към Value кажи, но кажи и колко даваш, за да предценя дали да се занимавам да я търся. По картата има запоявано - сменил съм операционния усилвател на изхода със качествен. Ако имаш мерак мога да и сменя опамповете на всички канали и входове или само на тези които искаш - оригиналните на всички креативи са боклуци 4558 със 1V/us slew rate, аз слагам със OPA2134 със 20V/us Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Тази е с CA0108 http://www.alsa-project.org/main/index.php...r-Creative_Labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.