Dark0 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Якето го поръчах от официалният сайт на Lacoste но за съжаление ми е малко голямо и искам да си поръчам по-малко Е обличах го няколко пъти, но просто не ми седи много добре Идеално ще пасне на хора 180-187 - около 80-85 кг Снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=326403 Якето беше 150 долара - аз до давам за 100лв (последна цена) Якето е с двоен шушлек и е ветроустойчиво Контакт: ЛС скайп ton4o_ Само за София Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Абе,не знам за кой път пускаш вече тази обява,но е в разрез с правилата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Абе,не знам за кой път пускаш вече тази обява,но е в разрез с правилата! Ако трябва да сме точни - това е петият път. На четвъртата тема го сложих на постоянен мод-режим и изтрих 4-те еднакви теми. Обаче тъй като вече каквото пуска, първо минава през нас, а и понеже няма отворена тема за това яке, а в момента то е обявено с последната цена от последната тема, реших все пак да оставя темата. Ако продължава да нарушава правилата, потребителите няма да видят нито една тема или пост от него - те просто ще бъдат изтривани, докато не влезнат в точките на правилника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.