Jump to content
BulForum.com

Продавам "Бягаща Пътека"

Recommended Posts

Здравейте,

продавам бягаща пътека ABFit - информация за продукта може да намерите -> тук. Моята също е купена от Sport Depot. Ако има интерес пишете тук, на лс или скайп - radiiv Снимки нямам в момента, но ще направя и ще ги кача тук по-късно.

Цена: 260лв. 230лв.

• 2 weeks later...

Аз само да попитам.. По пътеката може ли да се бяга принудително. В смисъл, гледам не се задвижва с мотор, та явно ако тичаш, мърда, ако спреш - спира. Питам, защото би било интересно, ако монтирам едни прегради и сложа кучетата си да тичат :bgrin:

Аз само да попитам.. По пътеката може ли да се бяга принудително. В смисъл, гледам не се задвижва с мотор, та явно ако тичаш, мърда, ако спреш - спира. Питам, защото би било интересно, ако монтирам едни прегради и сложа кучетата си да тичат :bgrin:

това с кучетата и толкова голяма пътека е пробвано : не става :) освен ако не става дума за някое мини кученце....

Хмм, аз си мисля, че ако е малко кучето няма да може да се задвижи пътеката.

ПС: Нека приключим с тази тема за кучетата до тук.. да не спамим темата само :)

Бягаща пътека с магнитно натоварване --> какво ще рече това би ли разяснил

Аз се интересувам сериозно ако я даваш под наем,бих я наел за месец,2,3 ....??!! ;)

Бягаща пътека с магнитно натоварване --> какво ще рече това би ли разяснил

Аз се интересувам сериозно ако я даваш под наем,бих я наел за месец,2,3 ....??!! ;)

Здравей, под наем не бих я дал. Магнитното натоварване - не му знам системата точно, но е нещо от рода -> имаш един маховик, който се върти докато бягаш, когато увеличиш натоварването върху маховика съответно усилието да се завърти той е по-голямо и прави бягането по-трудно. В общи линии това е ;) или поне аз съм останал с такова впечатление, дано съм успял да разясня нещо :lol:

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...