wwall Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Мой приятел търси да закупи изправна 5-степенна кутия с ръчно превключване. Ако някой има-нека да предлага.Ще го свържа с човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Колега хубаво е да напишеш типа на двигателя че от това зависи скоростната кутия каква е, а още по-добре ако намишеш номерчето на табелката на ск. кутия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Имам цяла 19ка за части 0897 25 32 72 обади се ще се разберем нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 По тези данни скоростна кутия не можеш да намериш! Трябва модела на двигателя, модификацията, кубатурата (от нея могат да се направят изводи за останалото). Със сигурност такава скоростна кутия се монтира и на други автомобили, най-малкото на Рено, което разширява кръга от възможности. Вероятно и старата може да се ремонтира, но често това е неоправдано, щото се намират употребявани. Иначе намирането не е особен проблем, мисля, че имам няколко под ръка от ремонтирани и ударени автомобили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwall Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 По тези данни скоростна кутия не можеш да намериш! Трябва модела на двигателя, модификацията, кубатурата (от нея могат да се направят изводи за останалото). Със сигурност такава скоростна кутия се монтира и на други автомобили, най-малкото на Рено, което разширява кръга от възможности. Вероятно и старата може да се ремонтира, но често това е неоправдано, щото се намират употребявани. Иначе намирането не е особен проблем, мисля, че имам няколко под ръка от ремонтирани и ударени автомобили. Това ми дадоха като тип и номер: скоростна кутия за рено19, 1.2 с номерJB5000 S138243 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Значи точно такива имам 2 броя. 400 лева с монтажа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.