Jump to content
BulForum.com

продавам разни работи

Recommended Posts

Правя си разчистване и продавам следните "джунджорийки" :)

1.Maxtor DiamondMax 21 160GB 7200RPM 2MB SATA II STM3160215AS - 50лв.

2.2бр.Памет х 512МБ ддр2-400 (това ми изкарва от еверест-а марка ще пиша по-късно като я погледна)

18лв. бройката или 30лв двете.

3. видео карта Sapphire Radeon HD 2400 Pro 256MB/64bit DDR II - 40лв.

Попринцип аз винаги обичам да си правя някъкви промоцийки и за това сега правя следната

който купи всичкото това нещо днес :D ще му ги дам за 80лв.

Харда и видеото са продадени на Altavia, Понеже рам паметите не му съответстват с дъното ще ми ги върне в петък 16.01.2009 , така 4е те остават в продажба.

Паметите са марка Samsung DDR II 800Mhz. И понеже за да е коректен поста трябва да има понижение на цената общата цена от 25лв за двете , пада на 20лв.

:)

Харда и видеото са продадени на Altavia, Понеже рам паметите не му съответстват с дъното ще ми ги върне в петък 16.01.2009 , така 4е те остават в продажба.

Паметите са марка Samsung DDR II 800Mhz. И понеже за да е коректен поста трябва да има понижение на цената общата цена от 25лв за двете , пада на 20лв.

обърках се, сори :-)

• 5 months later...

И понеже за да е коректен и този пост , след като

Morty се направи на луд и не ми върна парите за тези памети ,

аз ги пускам в продажба:

2x512MB Samsung DDR II 800Mhz 10 лева цената подлежи на коментар :lol: :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...