t_mobile Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Устройството комуникира по безжичен път с Вашия телефон по блутут връзка, вече полученият сигнал в блутута се предава отново безжично към микрослушалка поставена в ушния канал посредством предавател на рамото. Микрофoнът на който говорите е в блутута и се поставя над гърдите или в яката на риза. Дължината на устройството е 25 см. Може да бъде инплантирано в риза.Така всичко става абсолютно невидимо! Комплктът включва: 1.Блутут със зарядно към него 2. Микрослушалка + подърък клечки за уши 2.Батерия за микрослушалката Цената е 400лв. (с една година гаранция) телефон за връзка:0878 41 82 96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 да не искаж да кажеш 40 лв , защото в сайта в подписа ти пише 100 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Нишката е невидима с просто око Май тази от сайта е с шнур, а не безжична... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 може да не става въпрос за същото устройство,продавача да уточни,че да не стават недоразумения Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_mobile Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 може да не става въпрос за същото устройство,продавача да уточни,че да не стават недоразумения Извинявам се за недоразуменито, което събудих у вас, онава в подписа е хендсфрее, а това е блутут система, съвсем различни неща са. Тук нямам задача да ви лъжа. Нещата са нистина изцяло безжични! Ако желаете да го видите ми звъннете на 0878 41 82 96 или може да ви пратя снимка по E-MAIL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Извинявам се за недоразуменито, което събудих у вас, онава в подписа е хендсфрее, а това е блутут система, съвсем различни неща са. Тук нямам задача да ви лъжа. Нещата са нистина изцяло безжични!Ако желаете да го видите ми звъннете на 0878 41 82 96 или може да ви пратя снимка по E-MAIL. Здавей, аз имам интерес към това "устройство", възможно ли е да ми пратиш повечко снимки на имейла ми и ако може да дадеш малко повечко инфо... или да пратиш сайт (не в темата) който го продава това "чудо" [email protected] ili Stati_Angelov Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 http://www.prepisvai.com/ сигурно за това става вапрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 За това става въпрос .. цената е далече от по-горе обявената Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Аз си мисля че става въпрос за подобно нещо http://www.gsm-earpiece.com/spy_earpiece.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=65789 a mojebi za tova stava na vapros no cenata e s golqm interval pomejdu si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Много моля да престанете да гадаете кое какво е (продавачът ще си каже), а и линковете ви вече започнаха да се повтарят. Ако някой има интерес да купува - да пише и да коментира цени ; в противен случай - разрешено е само четенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_mobile Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Написал съм че предавателят е на рамото, а не около врата. А и още едно нещо да уточня батерията, която се поставя в микрослушалката държи 3 часа, назависимо какво разглеждате в нета слушалките са едни и същи, само предавателите се различават по качество, В тази тема съм написал устройство, което е с възможно най-добрия предавател. ВЪПРЕКИ ТОВА БАТЕРИЯТА ПАК ДЪРЖИ 3 ЧАСА.(цена на батерията 8лв.) Предимството на това което е в подписа ми е че не се нуждаете от НИКАКВИ БАТЕРИИ, помислете кое Ви е по-изгодно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chervanskyi Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 това е наистина нещо хубаво.в момента нямам кинти да го купя. ако искаш да го даваш под наем аз съм навит!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garvana Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Има един сайт www.pissalka.com Tам се предлага химикалка-справочник.Хваща информация 20 страници голям формат. Има и видео с обяснение.Химикалът е перфектен за преписване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.