tihichkoto Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Ами дадаха ми тази машинка и немога да й намеря приложение. Никаква идея в какво техническо състояние, но уж ми я дадаха за работеща. Има перфектен външен вид. Искам да я разменя за Правец 16 или подобен еквивалент от рода на 186, 286, 386 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Може да го разменя и за някакъв стар macintosh Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Включва се в телевизор и ако видиш на екрана надписите значи работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Нямам букса 5-ца Не ми се занимава, а и няма как да прехвърлям програмите на него (големи чишити са) Затова търся нещо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Буксата 5-ца е за ... ъъъ.. касетофон, на който се записват или качват от там програмите. Представи си го като старомоден CD-ROM За включване към ТВ се ползва BNC към композит кабел. Имах такъв едно време в къщи, дори и 16-битовата разновидност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 Добавям 9 броя 5.25 инчови дискети + самото устройство с правеца като подарък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.