pazu Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Значи трябва ми панелче като на снимката Заграденото в кръгче е това което ми трябва А полетата маркирани с точки са "буксите" които имам на моето пс . Подредбата е същата : Най-горе са PS/2 слотовете за клавиатура и мишка , под тях имам 2 usb-та и под тях в ляво 2 миди порта един под-друг и в дясно май че е за принтер . Дано сте ме разбрали . Цена не знам каква да определя , но очаквам да е нещо разумно ... 1-2-3 лв ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanrus Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 А от къде си и кои модел ти трябва Мини по кварталните фирми повечето имат такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Тия двете на са MIDI а са COM портове,MIDI-то е до прнтерския, както и да е, имам необходимите неща, ела да си избереш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Имам такова същото.Мини през Тракия да ти го дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 трябва ми абсюлютно същото като на снимката Мерси на всички за лс-тата , като се прибера ще си избера някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 22, 2009 Author Share Posted June 22, 2009 За да не правя друга тема , защото видях че тази не е заключена , отново обявявам търсене на същото , понеже днес като си чистих пс-то моята я затрих някъде ... Освен това купувам и лан карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 ...Освен това купувам и лан карта Продавам мрежова платка 3C905CX-TX-M - цена 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.