DenisBeljata Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Здравейте на всички, Търся НЕРАБОТЕЩИ DVD Записвачки от марките NEC и SONY , но не е невъзможно да се окаже, че и други устройства са на същите производители и ми вършат работа. Подчертавам - Неработещи !!! Ако сте решили да ги хвърляте - пишете. Имам 2 развалени при мен и ще се опитам да ги съживя (луд умора няма ). Здравата механика и пластмаси са предимство. Цената е определящ фактор (най-добре да липсва ). Работата не е спешна. Лек и спорен ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaqq Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Имам една DRU510A Sony , полуработеща колко искаш за ремонт ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 Имам една DRU510A Sony , полуработеща колко искаш за ремонт ? Не искам да поемам отговорност за чужда техника.... Сори. Моите и съвсем да умрат - не е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Трябва да проверя какво тези които имам в какво състояние са и ако не работят може да ти пиша... става дума за 3 Sony-та и 1-2 LG М/у другото я пиши на лс/пм какво възнамеряваш да има оправяш... Има ли някакъв трик, че ми писна да купувам нови... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.