stanchobb Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Да няма дефекти и да е на добра цена Примерно: 40 басов за 30 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 На село имам един ама си нямам и идея дали е добре или не... Мисля, че беше немски Виесмастер или нещо от този род. Басовете не знам колко са. Нямам си и идея как да разбера дали работи нормално или е вече брат. Не е свирено с него от доста време. Ако ти свърши работа ама не знам кога ще го донеса да го видиш и евентуално да го вземеш. Ще е другата година предпалагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Welltmaister - 120 баса, 600лв..! В добро състояние! Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Welltmaister 60 баса,червен,не е свирено с него,от 20 години не е отваряна кутията Акордеонът е това: http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...si&img=5393 цената е 50лв и тежи 10кг с калъфа Weltmeister STELLA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.