Jump to content
BulForum.com

Продавам компоненти

Recommended Posts

Привет на всички.

Продавам следните компоненти:

Цена на процесора + охлаждане: 30 лева. Точна маркировка: CELERON D 331 SL98V MALAY 2.66GHZ/533MHZ.

Чанта Golla, купувана от Мултирама Пловдив. Чантата е нова, излизала е от нас 2 пъти, но не ми е удобна. Мека е, лаптопа стои доста стегнато, има доста уплътнения. Вътре е с 2 прегради има и 3 отделни джоба. http://get.bg/catalog/product_info.php?man...oducts_id=27583

Нова цена: 40 лева

Коментари по цените им се приемат в разумни граници.

За контакти - 0878448893, темата или ЛС.

Весела коледа на всички.

Привет на всички.

Продавам следните компоненти:

1. Дъно с процесор: Jetway P4M9MP (R. 2.0) + Intel Celeron 2.66Ghz, socket 775 (box).

2. Дъно с процесор: Asus M2N-MX + AMD Athlon 3200+ В момента няма охлаждане, ако купувача желае ще сложа и такова. Дъното е чисто ново, с кутия, книжка, диск, планка. Кабели ще дам отделно, тъй като съм ги употребил вече :).

3. TV Tuner AverMedia AverTV go 007 - пълна комплектация - кутия, книжка, дистанционно, приемник, кабел антена, аудиокабел, с-видео кабел, диск.

4. Кутия със захранване 350 вата - захранването е ново, на няколко дни работа е. Кутията е много запазена, отгоре напречно има остатъци от книжно тиксо. Всичко може да се види на снимките.

5. Диск Excelstor - 80GB SATA II, Calisto - Работи нормално, единствения проблем е, че при първоначалния монтаж се счупи част от пластмасата на сата интерфейсния кабел. Пластмасата е залепена, диска си работи нормално.

6. Диск Hitachi 80GB SATA II - Работи нормално, на година и малко е.

7. 4 плочки памет - 512MB DDR2 - V-data, Kingston, Samsung, TakeMS - всички памети са на 533Mhz мисля, работещи нормално. В момента са на моята машина, не ми се отваря да видя.

8. Външна записвачка LG GSA-E10L EXTERNAL - Работи нормално, на около 2 и малко години, не е изписала много дискове, пазя и и кутията. Мисля, че имам и 2 3 диска Лайтскрайб, купувача ги получава, ако ги намеря.

Снимки на всичко без писачката и паметите може да видите тук: СНИМКИ

Цени: 1 - 80 лева, 2 - 95 лева, 3 - 35 лева, 4 - 30 лева, 5 - 30 лева, 6 - 40 лева, 7 - по 7 лева, 8 - 50 лева.

За контакти - 0878448893, темата или ЛС.

Лека на всички.

q

q

за т.2 и т.7 ти давам 100лв. Ако имаме сделка пиши 1 лично.

Добавям и това в продажба:

http://get.bg/catalog/product_info.php?man...oducts_id=27583

Чантата е нова, излизала е от нас 2 пъти, но не ми е удобна. Мека е, лаптопа стои доста стегнато, има доста уплътнения. Вътре е с 2 прегради има и 3 отделни джоба.

Цена: 45 лева.

Добавям и това в продажба:

http://get.bg/catalog/product_info.php?man...oducts_id=27583

Чантата е нова, излизала е от нас 2 пъти, но не ми е удобна. Мека е, лаптопа стои доста стегнато, има доста уплътнения. Вътре е с 2 прегради има и 3 отделни джоба.

Цена: 45 лева.

Нови цени:

1. 70 лева

3. 30 лева (тунера)

4. 25 лева (кутията)

Цена за чантата: 40 лева

Тунера и дъното са продадени.

Цена на процесора + охлаждане: 35 лева. Точна маркировка: CELERON D 331 SL98V MALAY 2.66GHZ/533MHZ

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...