Jump to content
BulForum.com

купувам laptop от 300 до 500лв

Recommended Posts

скаипа ми е stanimir.georgiev

зa 500 лв?

ако искаш,нека се 4уем по скаип stanimir.georgiev

скаипа ми е stanimir.georgiev

HP NC6000 Centrino 1.6 512 MB 30 GB 14 TFT, ATI 9600, SD-Card reader, LPT,USB2.0, FAST Irda, Serial, parallel ports, S-video out, DVD - 450lv.

OFF:

И аз да се включа с опит да помогна. ОФЕРТИ Тука в този магазин има няколко модела ,чисто нови са с гаранция ,разгледай офертите.В сайта има даден адрес на магазинчето ,но за да те улесна ,се пада на бул.Васил Априлов ,срещу КЛУБ МЕРЦЕДЕС.

Чисто нови за по 400 500 лева?!?1 Айде стига де, може да сме от село, но доматите не ги папаме с колчетата. Единственото хубаво нещо на новите машинки до 1100 лева е. че имат по и над 1 година гаранция.. По всичко друго една свястна машинка 2ра употреба не им отстъпва...

А относно РеалВижън... нема нужда...

HP NC6000 Centrino 1.6 512 MB 30 GB 14 TFT, ATI 9600, SD-Card reader, LPT,USB2.0, FAST Irda, Serial, parallel ports, S-video out, DVD - 450lv.

ЕДВАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ТИ ДАДЕ ПОВЕ4Е ОТ 350 ЛВ ЗА ТОЗИ.ТОЛКОВА МОГА ДА ДАМ И АЗ!

Чисто нови за по 400 500 лева?!?1 Айде стига де, може да сме от село, но доматите не ги папаме с колчетата. Единственото хубаво нещо на новите машинки до 1100 лева е. че имат по и над 1 година гаранция.. По всичко друго една свястна машинка 2ра употреба не им отстъпва...

А относно РеалВижън... нема нужда...

Колега ти направи ли си труда да разгледаш офертите и да видиш с какви параметри са машинките?

зa 500 лв?

ако искаш,нека се 4уем по скаип stanimir.georgiev

Направи ги поне 550 лева, ако ли не - приеми другите оферти. Нямам Скайп имам телефон в подписа ми.

ОФФ/

Колега ти направи ли си труда да разгледаш офертите и да видиш с какви параметри са машинките?

Филипе не мисля,че си прав тука.

Предложеният от geronimo е класика в жанра.

Лично го гледах и е супер.

А с такива параметри,трудно на тази цена-нов

Предполагам си видял,че е 17инча-не 15.

Отделно е с батерия на 5/6 месеца,което е голям плюс.

За цената си(според мен) е супер.

Извинявам се за ОФФ-а/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...