ZooM_BoY Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 продавам чисто ново нинтендо дс лите цената която му търся е 230 лв причината поради която го продавам е че имам ПСП и не ми трябва към него има резервна писалка и зарядно елекриково зелено е на цвят купих го от англия защото е голям хит в момента там за контакти на ПС Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieltanev_ Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Колега цената като ново варви 280 лв с гаранция ! Ако намалиш цената може някой да го вземе и аз имам сащото DS LITE и скоро ще го пускам да се продава ! Моят савет е намали цената Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZooM_BoY Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 продавам чисто ново нинтендо дс лите цената която му търся е 230 лв причината поради която го продавам е че имам ПСП и не ми трябва към него има резервна писалка и зарядно елекриково зелено е на цвят купих го от англия защото е голям хит в момента там за контакти на ПС НОВА ЦЕНА: 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZooM_BoY Posted December 5, 2008 Author Share Posted December 5, 2008 Нова Цена:180 лв ако има някои сериозен може и още да го намаля Link to comment Share on other sites More sharing options...
veso_masta Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Моднато ли е да върви със свалени игри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Моднато ли е да върви със свалени игри? Отговарям от името на продавача, който незнайно защо упорито се опитва да отговори с бутончето : не е моднато нова цена:160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
finwhale Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 купувам го даите тел. за шръска мочт номер е : 088 6600067 ПЛАЩАМ ВЕДНАГА ЛЮБО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.