Jump to content
BulForum.com

Продавам анаглифни очила 3Д

Recommended Posts

понеже съм доста скаран с тия 3д-та имам един въпрос , има ли изобщо от къде да се дръпнат такива филми и има ли изискване на какво да се гледат ? примерно пускам си ги на плазмата лягам на леглото и съм "във филма" или пак нещо съм зле осведомен ? или пък на лаптопа в офиса ? наистина незнам може да са елементарни въпросите ама ще съм много благодарен ако някой обясни.

ако примерно мога да си гледам в офиса на лаптопа или на плазмата взимам 2 броя веднага. ;)

И аз имам същия въпрос ако стават за домашна употреба и аз искам 2 броя. И дали стават за тези игри които примерно се водят 3D екшън

Стига филма, картинката да е такава и на телефона можеш да го гледаш, но не е така както си мислите идете в фламиного и вижте за какво иде реч - пътуване до центъра на земята се казва филма ....

Стига филма, картинката да е такава и на телефона можеш да го гледаш, но не е така както си мислите идете в фламиного и вижте за какво иде реч - пътуване до центъра на земята се казва филма ....

Дай тел за връзка аз искам едни.

ми нали затва питаме бе мой , щото незнаем кво е .......... :wacko:

И какви са настройките - аре някой запознат да обясни не ми се дават 12 лв за проба пък и едва ли ще отида сам

Няма значение на какъв екран гледате картина или филм. Просто трябва картината или филма да е специално направен за гледане с такива очила. Из нета има много примерни картинки и филми. Ето ви подробно инфо (има и няколко примерни картинки):

http://en.wikipedia.org/wiki/Stereoscopy

Та не знам за какви настройки точно говори chitko...

Няма значение на какъв екран гледате картина или филм.

А на бас! ;)

Има си тестове с които се настройват цветове и контраст на екрана, за да се получи образ.

Имам тези очила и така и не успях да направя необходимите настройки на екрана, за да се види някакъв що годе смислен ефект.

И да не се заблуждаваме - няма нищо общо с това да дадете 12лв за 3д филм във Фламинго. Изживяването си заслужава!

Стават и за игри, Сериозния Сам има вградена подръжка на анаглифни очила, но на моя монитор не успях да докарам успешен ефекта.

С изед3д драйвера инсталиран

може да пускате ефекта в повечето игри

аз пробвах с хирос и команд и конкуер и ефекта беше впечатляващо добър,

но все пак не очаквайте прекалено много от тези хартиени очила и според мен не стават за продължителна употреба.

• 3 weeks later...

Колеги, аз преди 3 дни взех от него 2 чифта, но не съм доволен нещо и много ама много ме боли главата като стоя повече от 20 мин с тези очила, така че ги продавам, едните дори не са отваряни, чисто нови са, както ми ги е дал.Цената е същата, на която съм ги взел-5 лв 2 чифта.Пишете на ЛС ако ви интересува.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...