chitko Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 ...продадени Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 понеже съм доста скаран с тия 3д-та имам един въпрос , има ли изобщо от къде да се дръпнат такива филми и има ли изискване на какво да се гледат ? примерно пускам си ги на плазмата лягам на леглото и съм "във филма" или пак нещо съм зле осведомен ? или пък на лаптопа в офиса ? наистина незнам може да са елементарни въпросите ама ще съм много благодарен ако някой обясни. ако примерно мога да си гледам в офиса на лаптопа или на плазмата взимам 2 броя веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 И аз имам същия въпрос ако стават за домашна употреба и аз искам 2 броя. И дали стават за тези игри които примерно се водят 3D екшън Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLOw_DaNCe Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Стига филма, картинката да е такава и на телефона можеш да го гледаш, но не е така както си мислите идете в фламиного и вижте за какво иде реч - пътуване до центъра на земята се казва филма .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Стига филма, картинката да е такава и на телефона можеш да го гледаш, но не е така както си мислите идете в фламиного и вижте за какво иде реч - пътуване до центъра на земята се казва филма .... Дай тел за връзка аз искам едни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Добре де .. какъв е ефекта от тея очила ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Стига филма, картинката да е такава и на телефона можеш да го гледаш, но не е така както си мислите идете в фламиного и вижте за какво иде реч - пътуване до центъра на земята се казва филма .... ми нали затва питаме бе мой , щото незнаем кво е .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted November 26, 2008 Author Share Posted November 26, 2008 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogidar Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Запазвам си една бройка. Подробности на л.с. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 И какви са настройките - аре някой запознат да обясни не ми се дават 12 лв за проба пък и едва ли ще отида сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Запази 1 чифт и за мен, ще ти звънна малко по-късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 И какви са настройките - аре някой запознат да обясни не ми се дават 12 лв за проба пък и едва ли ще отида сам Няма значение на какъв екран гледате картина или филм. Просто трябва картината или филма да е специално направен за гледане с такива очила. Из нета има много примерни картинки и филми. Ето ви подробно инфо (има и няколко примерни картинки): http://en.wikipedia.org/wiki/Stereoscopy Та не знам за какви настройки точно говори chitko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Няма значение на какъв екран гледате картина или филм. А на бас! Има си тестове с които се настройват цветове и контраст на екрана, за да се получи образ. Имам тези очила и така и не успях да направя необходимите настройки на екрана, за да се види някакъв що годе смислен ефект. И да не се заблуждаваме - няма нищо общо с това да дадете 12лв за 3д филм във Фламинго. Изживяването си заслужава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLOODHUMMER Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Стават и за игри, Сериозния Сам има вградена подръжка на анаглифни очила, но на моя монитор не успях да докарам успешен ефекта. С изед3д драйвера инсталиран може да пускате ефекта в повечето игри аз пробвах с хирос и команд и конкуер и ефекта беше впечатляващо добър, но все пак не очаквайте прекалено много от тези хартиени очила и според мен не стават за продължителна употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted December 15, 2008 Author Share Posted December 15, 2008 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 искам 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolovplamen Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Примоция :2 за 5лв 1 за 3лв и аз искам един за 2.50лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 вземам 2, пиши ми на ЛС координати Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 ше земеш ако се появи този читко ... 5 дни вече нищо не казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Колеги, аз преди 3 дни взех от него 2 чифта, но не съм доволен нещо и много ама много ме боли главата като стоя повече от 20 мин с тези очила, така че ги продавам, едните дори не са отваряни, чисто нови са, както ми ги е дал.Цената е същата, на която съм ги взел-5 лв 2 чифта.Пишете на ЛС ако ви интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strider Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Продават ли се все още очила? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.