Jump to content
BulForum.com

Купувам: LCD дисплей 17-19"

Recommended Posts

Трябва ми LCD/ТФТ монитор, 17-19" - в не много окаяно състояние :) - да няма изгорели пиксели и проблеми, препоръчително е да има гаранция. Цена до 150лв - но за найстина нещо добро.

Телефон за връзка 0883366053 - Михаил, може и в темата.

philips 190S8FB

19" тфт, черен,купен февруари 2008 от адроит с 36м гаранция (смятай остатъчната).

Като нов,с кашон кабели всичко.Без забележка по дисплея,без изгорели пиксели.

цена 255лв. без коментар

П.П Не знам как мислиш да вземеш 19" монитор ,който нов струва 316лв за 150?

И то с гаранция и то в перфектно състояние и без изгорели пиксели.Ако размислиш за цената пиши да ти дам тел .

Определено твойта цена не ми харесва. Като се има в предвид че може да се закупи 22'' LCD Philips 220SW9FS - на цена от 315лв - твоя по никакъв начин не ме блазни.

Други предложения?!

:lol: :lol: :lol:

купи си тогава тази 22"-ка за 300лв ,за кво ще даваш 150лв за 17"-ка и то втора употреба

:D

Ако те интересува, предлагам LG Flatron LCD L1730B за 150лв. 17" монитор с DVI в перфектно състояние. Гаранцията е изтекла. Няма изгорели пиксели. 1280х1024

:lol: :lol: :lol:

купи си тогава тази 22"-ка за 300лв ,за кво ще даваш 150лв за 17"-ка и то втора употреба

:D

За такъв пост имам 20%(после последваха още 40, от двама мода по 20 на човек, щото си коментриах цената на моя телефон и накрая казах като тебе "купи си нов в магазина"), чудно на теб защо ли няма, явно правилата са се променили от тогава а и не съм и влизал скоро тук.

П.П.

Сори за офтопика.

ModNote: А ти защо си мислиш, че той не се е сдобил вече с 20%? Или според теб, всеки когото наказваме, трябва непременно да го обявяваме с обява в Държавен вестник или най-малкото да ти пускаме по едно ЛС...и представа си нямаш колко народ е наказан и само те са си разбрали това. ;)

Освен това сто пъти сме казали да се "възмущавате" в темата за коментиране на проблемите в раздела, а не в самите обяви :excl:

Нито една от посочените оферти не могат да се сравнявам с предложения от мен NEC 1770NX (това е NEC, единствения производител, който не го е срам да се мери с Eizo), но тъй като и без това вече нямам наличен от него, предлагам нещо много по-добро за същата цена - DELL 1704FP - PVA Panel, DVI, 4*USB 2.0, Pivot.

Всякакви смешни TN-боклуци с 232хил. цвята, ако ще и 100-инчови да са - пак са далече от картината на PVA матрицата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...